Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Bijušais Latvijas izlases treneris Stojanovičs Covid-19 dēļ nonācis slimnīcā

Bijušais Latvijas izlases treneris Stojanovičs Covid-19 dēļ nonācis slimnīcā
Slaviša Stojanovičs. Foto: LFF

Bulgārijas futbola klubs Sofijas "Levski" apstiprinājis, ka galvenais treneris Slaviša Stojanovičs veselības problēmu dēļ atrodas slimnīcā, kur viņam var nākties palikt vēl vairākas dienas. Bulgāru mediji vēsta, ka viņš saslimis ar Covid-19.

Slaviša Stojanovičs vadīja Latvijas izlasi 2019. gadā Eiropas čempionāta atlases ciklā, pēc kura LFF izvēlējās pārtraukt viņa līgumu un nozīmēt jaunu galveno treneri. Stojanovičs pēc tam kļuva par spēcīgā Bulgārijas kluba Sofijas "Levski" galveno treneri, un šosezon viņa komanda atrodas tabulas vidū.

Stojanovičs nesen saslimis ar Covid-19, kad komandā parādījās vairāki saslimšanas gadījumi, un serbu un bulgāru medijos tika vēstīts, ka slimība radījusi draudus trenera dzīvībai un ka viņš esot bijis pieslēgts pie plaušu ventilācijas sistēmas.

"Levski" klubs šīs ziņas gan nosauca kā ne līdz galam patiesas un trenera veselības stāvoklim neatbilstošas. Taču kluba paziņojumā apstiprināts, ka Stojanovičs ir slimnīcā, kur turpina ārstēšanos, taču viņa veselības stāvoklis esot stabils. Mediķi paredz, ka viņam slimnīcā būs jāpaliek vēl vismaz nedēļa.

Izmantotie resursi:
https://levski.bg/%d0%bd%d0%b0-%d0%...


Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix
2

Vārtsargam rupja kļūda, Mesi atgriešanās neglābj no izstāšanās no CONCACAF Čempionu kausa

CONCACAF Čempionu kausā, ko agrāk dēvēja par Čempionu līgu, noskaidroti visi pusfinālisti. Šonakt atbildes spēlēs uzvarēja Meksikas klubi "Pachuca" un "Monterrey", sasniedzot nākamo kārtu.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieka un Dubras vienības savstarpējā cīņā zaudē kārtējos punktus

Lietuvas A līgā futbolā noslēgusies septītās kārtas izspēle, šodien laukumos cīnoties trim latviešu futbolistiem.
Mirklis pēc Roterdamas "Feyenoord" vārtu guvuma. Foto: Pieter Stam de Jonge/EPA/Scanpix

"Feyenoord" ar 6:0 saplosa "Ajax"; Glāzgovas derbijā vārtu birums; "Sporting" tuvojas titulam

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās lielklubu derbiji Nīderlandes "Eredivisie", Skotijas Premjerlīgā un Portugāles meistarsacīkstēs.