Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Cigaņikam Slovākijā rezultatīva piespēle, Uldriķim Šveicē sagrāve ar 1:6

Cigaņikam Slovākijā rezultatīva piespēle, Uldriķim Šveicē sagrāve ar 1:6
Andrejs Cigaņiks (Nr. 14). Foto: dac1904.sk

Veiksmīgu spēli Slovākijas "Fortuna Liga" meistarsacīkšu otrajā kārtā aizvadījis Latvijas izlases futbolists Andrejs Cigaņiks, kurš rezultatīvi piespēlēja "1904 Dunajská Streda" uzvarā ar 3:1 pār Liptovski Mikulāšas "Tatran".

24 gadus vecais Cigaņiks šovakar aizvadīja pilnu spēli, ar rezultatīvu piespēli atzīmējoties pirmā puslaika kompensācijas laikā, kad ungārs Andrāšs Šēfers panāca 1:1. "1904 Dunajská Streda" Slovākijas čempionātā izcīnījusi vienu uzvaru un piedzīvojusi vienu neveiksmi.

Šveices Superlīgā pamatīgu sakāvi cietusi "Sion", izbraukumā ielaižot piecus vārtus pirmajās 45 minūtēs un ar 1:6 kapitulējot "Basel" priekšā. 23 gadus vecais Roberts Uldriķis laukumā tika sūtīts uz maiņu puslaiku pārtraukumā. "Sion" divos mačos piedzīvojusi divus zaudējumus.

Pēc vienas spēles pavadīšanas uz rezervistu soliņa Tallinas "Legion" sākumsastāvā atgriezies vārtsargs Ivans Baturins, kurš šovakar Igaunijas Meistarlīgas 18. kārtas spēlē neglāba savu klubu no zaudējuma ar 1:3 izbraukumā pret Nemmes "Kalju". 24 gadus vecais futbolists tika galā ar pieciem no astoņiem vārtu rāmī "Kalju" izdarītajiem sitieniem. "Legion" ar 24 punktiem kopvērtējumā saglabā piekto pozīciju.

Polijas Ekstraklases otrajā kārtā rezervē tika atstāti vārtsargs Pāvels Šteinbors un uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis, Šteinbora Bjalistokas "Jagiellonia" mājās ar 3:0 sakaujot Gutkovska Čenstohovas "Rakow". Turnīra tabulā "Jagiellonia" ar četriem punktiem pakāpās uz vicelīderes pozīciju, savukārt vicečempione "Rakow" ar trīs punktiem atkāpās līdz desmitajai vietai.

Izmantotie avoti:
https://www.dac1904.sk/hu/clanek.as...


"Fenerbahce" spēlētāji pret "Trabzonspor" atbalstītāju. Foto: Zumapress.com/Scanpix
4

"Fenerbahce" spēlētājiem uzbrūk Trabzonas fani, futbolists aizstāvas ar efektīgu sitienu

Daudzējādā ziņā dramatisks svētdienas vakars aizvadīs Turcijas Superlīgā, kur laimīgas uzvaras izrāva abas titula pretendentes Stambulas "Galatasaray" un "Stambulas "Fenerbahce".
Luiss Svaress un Lionels Mesi. Foto: MLS
6

Mesi vārti un piespēle, ''Inter'' iekļūst CONCACAF Čempionu kausa 1/4 finālā

CONCACAF Čempionu kausa ceturtdaļfinālu naktī uz ceturtdienu sasniedza Maiami ''Inter'', kas atbildes spēlē savā laukumā ar 3:1 pārspēja ''Nasvhille'', divu spēļu summā triumfējot ar 5:3. Uzvaru ar vārtiem un piespēli sekmēja Lionels Mesi un Luiss Svaress.
Rijādas "Al Hilal" futbolisti pēc vārtu guvuma. Foto: Reuters/Scanpix
1

"Al Hilal" uzvar 28. spēlē pēc kārtas un uzlabo pasaules rekordu

Āzijas (AFC) Čempionu līgas ceturtdaļfināla otrajā cīņā Rijādas "Al Hilal" Saūda Arābijas klubu duelī ar 2:0 pārspēja Džidas "Al-Ittihad".