Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: oscarsq

Pagarināt līgumu, vai pārdot? Kāds ir Liverpūles plāns saistībā ar Mohamedu Salāhu

Viņam vēl ir līgums līdz 2023. gadam, bet Liverpūlē  vēlas, lai Mohameds Salāhs paliktu "sarkanais" ilgu laiku! Bet vai viņi varēs arī viņam samaksāt prasīto?

Paredzams, ka Mo ziemā Anfīldā pagarinās līgumu, saņemot milzīgu algas pieaugumu! Kā vēsta "Football Insider", ēģiptietis pieprasa 590000 eiro nedēļas algu. Līguma termiņš: līdz 2026. gadam. Tas viņu padarītu par vislabāk apmaksāto spēlētāju kluba vēsturē.

Fenway Sports Group (kluba īpašnieki) joprojām nevēlas maksāt šo summu, taču pieaug spiediens.

Transfēru logs atkal tiks atvērts 2022. gada 1. janvārī. Līdz tam visam jābūt skaidram. Liverpūles bosu bailes: jo ilgāk sarunas turpinās, jo mazāki iespējamie transfēra ienākumi, ja nebūs vienošanās ar Salahu.

Tā gan pagaidām neizskatās, jo Mohameds Salāhs nesen paziņoja, ka "sarkanajos" vēlētos spēlēt līdz karjeras beigām.

Salāhs sniedz pietiekami daudz argumentu nedēļu pēc nedēļas. Piemēram, viņam izdevās sasniegt "hat trick" vēsturiskajā uzvarā Mančestrā ar 5:0. Pēc deviņām spēlēm viņš šosezon guvis jau desmit vārtus. Piecas reizes viņš guvis vārtus arī Čempionu līgā.

Viņa treneris Jirgens Klops (54) arī ļoti atzinīgi vērtētu līguma pagarināšanu ar “pasaules labāko spēlētāju”.

Avots: bild.de


, 2021-11-01 12:35, pirms 2 gadiem
Varētu vairāk par šo - "Lasi arī: Piecas Zodiaka zīmes, kuras mīl spēcīgāk par citiem"?
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.