Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Gvardiola par Holanna neveiksmēm uzbrukumā: ''Tā notiek, tas ir futbols''

Gvardiola par Holanna neveiksmēm uzbrukumā: ''Tā notiek, tas ir futbols''
Ērlings Holanns. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Vakar par Anglijas Superkausa uzvarētāju pēc 16 gadu pārtraukuma kļuva ''Liverpool'', kas spēles izskaņā ar 3:1 sakāva Mančestras ''City''. Abu komandu rindās ar mainīgām oficiāli debitēja talantīgie uzbrucēji Darvins Nunjess un Ērlings Holanns. ''City'' galvenais treneris Gvardiola pēc spēles nebija noraizējies par norvēģa neveiksmēm uzbrukumā.

''Pārbaudes mačos ne tuvu nebijām labākajā fiziskajā kondīcijā. Kad Nunjess nāca laukumā, piespēlējām viņam katru bumbu un likām tai dzīties pakaļ. Tobrīd visi kritizēja viņa pirmo pieskārienu un tamlīdzīgas lietas. Tas, protams, ir joks, bet mums ar to jāsadzīvo. Esam pacietīgi un zinām, ka viņš var laukumā paveikt daudz laba. Visi zina, ka uzbrucēji ir īpaša suga. Viņiem ir nepieciešami vārtu guvumi vai dalība tajos. Domāju, ka Darvins būtu apmierināts arī tad, ja negūtu vārtus, jo nopelnīja pendeli. Vārtu guvums, protams, bija ķirsītis uz kūkas. Viņa un komandas biedru sejās bija redzams patiess prieks un tā ir laba zīme, neraugoties uz īso laika periodu, ko esam pavadījuši kopā,'' par Darvinu Nunjesu izteicās ''Liverpool'' galvenais treneris Jirgens Klops.

Savukārt ''City'' jaunpienācējs Ērlings Holanns, pretēji Nunjesam, neizmantoja savas iespējas, par to ātri vien izpelnoties kritiku. Mančestras kluba galvenais treneris Peps Gvardiola izteica uzticību norvēģim: ''Viņam bija divas trīs iespējas pirmajā puslaikā un viena pašā izskaņā. Ērlings ir spēcīgs un nākamajā reizē raidīs bumbu vārtu tīklā. Tā notiek, tas ir futbols. Viņš bija savā vietā. Holanns daudz cīnījās un veica labus skrējienus. Ir labi, ka viņš saprot realitāti jaunā valstī un līgā. Viņam ir neticamas kvalitātes un nākamajā spēlē tas rezultēsies vārtu guvumā.''

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


, 2022-07-31 15:24, pirms 2 gadiem
Pilnīgi normālas epizodes. Tur, kur izcīnīja bumbu un izdevās uzsists - tā ir viņa maizīte. Tādās epizodēs reti kurš tiktu līdz sitienam. Bet tas sitiens izskaņā - atcerējos Bekhemu. Lielmeistars aizsita garām vēl no labākas situācijas. Tāpēc pareizi vien saka - kam negadās? Bija arī vairākas pozitīvas epizodes ne tikai uzbrukuma smailē.
, 2022-07-31 17:43, pirms 2 gadiem
UFC dāma ir Nunisa , bet futbolists ir nevis Nuniss, bet gan Nunjess.
Jobaņijvrot ar šo atsaldēto autora izstrādājumu 😡🤮
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
1

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.