Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Manchester United" no Minhenes īrēs centra pussargu Zābiceru

"Manchester United" no Minhenes īrēs centra pussargu Zābiceru
Marsels Zābicers. Foto: IMAGO/Passion2Press/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubam "Manchester United" pievienosies austriešu pussargs Marsels Zābicers, kurš pieder Minhenes "Bayern".

Šodien kļuva skaidrs, ka "Manchester United" tuvākos trīs mēnešus nevarēs palīdzēt savainotais Kristians Ēriksens, komandu atstājot ar tikai diviem centra pussargiem. Steigā izdevies atrast risinājumu, vienojoties ar Minhenes "Bayern" par Marsela Zābicera īri.

28 gadus vecais austrietis uz Minheni pārcēlās 2021. gada vasaras beigās, kad "RB Leipzig" par viņu saņēma 16 miljonus eiro. Šosezon Vācijas Bundeslīgas ietvaros Zābicers piedalījies 15 spēlēs, septiņās dodoties starta sastāvā. Čempionu līgas grupu turnīrā austrietis laukumā devās visās sešās spēlēs, trīs sākot starta sastāvā.

Tiek vēstīts, ka darījumā būs iekļauta arī izpirkuma iespēja.


, 2023-02-01 11:56, pirms gada
Labs darījums, spēcīgs čalis!
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.