Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Klops: "Neesmu pats gudrākais cilvēks pasaulē, bet neesmu arī idiots"

Klops: "Neesmu pats gudrākais cilvēks pasaulē, bet neesmu arī idiots"
Jirgens Klops. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

„Liverpool” treneris Jirgens Klops pēc graujošās uzvaras Anglijas Premjerlīgas spēlē pret „Arsenal” norādīja, ka labprāt uzņemtos žurnālista darbu, ja vien par to tiktu maksāts tāpat kā par Premjerlīgas galvenā trenera amatu, ļoti atzinīgi novērtēja Mohameda Salāha rīcību, ļaujot Robertu Firminu izpildīt 11 metru soda sitienu, kā arī atgādināja, ka „Liverpool” nekādā gadījumā nedrīkst uzskatīt, ka iegūts izšķirošs pārsvars cīņā par Premjerlīgas titulu.

„Mums 2018. gads beidzas ar Mo Salāha pasniegtu Ziemassvētku dāvanu,” preses konferencē teica Jirgens Klops, atsaucoties uz Salāha pasniegto bumbu Robertu Firminu, lai viņš spēles 65. minūtē gūtu iespēju ar 11 metru soda sitienu nokārtot sev „hat-trick”. „Patiešām cienu šo žestu. Viņš atdeva bumbu Bobijam, lai viņš gūtu savus trešos vārtus. Jauki, ka viss izvērtās tā.”

„Konkrētajā spēles brīdī gan es nebiju pārāk priecīgs, jo, godīgi sakot, treniņos Firminu pendeles nesit iekšā pārāk bieži,” turpināja vācu treneris. „Taču šoreiz bija Firminu diena, tā ka viss kārtībā. Redziet, viss viņam sanāca, tāpēc arī varu saukt to par vienu no jaukākajām lietām, ko esmu redzējis savā dzīvē. Patiešām nezinu daudzus spēlētājus, kuri darītu tā kā Mo.”

Klopa vadītā komanda šobrīd ir deviņu punktu atstatumā no tuvākās sekotājas, tiesa, Mančestras „City” šodien ir izbraukuma spēle pret „Southampton” un iespēja atstatumu samazināt līdz septiņiem punktiem. Pārsvars tāpat būtu ievērojams, taču Klops kategoriski atteicās izcelt „Liverpool” kā drošu līgas favorīti.

„Jā, mums ir deviņu punktu pārsvars. Svētdien tas var sarukt līdz septiņiem punktiem, bet pēc mūsu un „City” spēles (3. janvārī) – līdz četriem punktiem. Tā ir reāla iespējamība,” teica Klops. „Es neesmu gudrākais cilvēks pasaulē, taču neesmu arī idiots... vismaz ne vienmēr. Pašreizējais pārsvars patiešām neko nenozīmē. Nepavisam nav svarīgi, cik punktus esi pārējiem priekšā decembrī, arī pirmā vieta šobrīd vēl neko nenozīmē.”

Klops paskaidroja savu domu gājienu: „Es saprotu ažiotāžu, ko jūs, mediji, radāt – kā gan var nebūt pozitīva attieksme pret mūsu rādīto futbolu? Taču jūs arī būsiet pirmie, kuri pēc mūsu nākamā zaudējuma uzliks virsrakstu „Vai Liverpūle sāk nervozēt?” Tas ir viegls darbs. Es ļoti vēlētos būtu jūsu situācijā, proti, saņemt tādu pašu algu kā tagad, taču darīt jūsu darbu.”

„Pirms spēles mēs dzirdējām „Tottenham” rezultātu (negaidīts zaudējums pret „Wanderers”). Jūs domājat, ka mums ģērbtuvē sākās svētki? Neredzēju nevienu smaidu mūsu ģērbtuvē par „Tottenham” rezultātu. Mums viss negrozās ap virsrakstu un stāstu veidošanu, mums svarīgākais ir sagatavoties savām spēlēm, aizvadīt tās maksimāli labi un iegūt daudz punktu. Tas arī viss.”

Izmantotie resursi:
Liverpool's Klopp: Salah handing penalty to...


, 2018-12-30 12:10, pirms 5 gadiem
3. janvārī būs pamatīga cīņa. Obligāti jāskatās.
, 2018-12-30 12:37, pirms 5 gadiem
9-3=6
6-3=3
, 2018-12-30 13:09, pirms 5 gadiem
Septembrim: 9 punktu pārsvars ir pār Tottenham, bet pār Man City tas ir 10, bet Man City ir šodien spēle pret Southampton, kur, uzvaras gadījumā, tas var sarukt līdz 7 un savstarpējā spēlē jau līdz 4.
, 2018-12-30 13:10, pirms 5 gadiem
septembris rakstīja: 9-3=6
6-3=3
Netici, visam ko rakstā lasi. 9 punkti ir līdz totenhamai, 10 līdz MC Ceru, ka tev kā dedzīgam MC fanam vajadzētu būt lietas kursā, bet, ja tomēr - te tabula:
https://www.premierleague.com/tables
, 2018-12-30 13:19, pirms 5 gadiem
Jā, mana kļūda. Nebiju piefiksējis, ka Spurs vakar pakāsa.
, 2018-12-30 13:26, pirms 5 gadiem
Par būtisko, ja būtu jāprognozē, teiktu, ka Pool šosezon vinnēs līgu.
No City bija vieglprātīgi sāk sezonu ar vienu 30+ balsta pussargu, un bez droša LB rezerves varianta, ņemot vērā, ka Mendī faktiski gadu nebija spēlējis.
Kad aplauzās ar Žoržinju, varējau kaut vai noīrēt kādu rezervei kā Chelsea Kovačiču.
, 2018-12-30 14:27, pirms 5 gadiem
Esmu Barcas fans jau gadiem, bet Klops licies kā treneris monstrs jau no Dortmundes laikiem..
, 2018-12-31 13:36, pirms 5 gadiem
Pieredzējis treneris gluži vienkārši negrib pieļaut pat iespēju komandai atslābināties,īpaši lasot mēdijus,kuriem "viss jau ir skaidrs'.Jābūt tonusā līdz sezonas beigām,tad arī būs rezultāts.Laimīgu Jauno gadu visiem futbola līdzjutējiem!
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.