Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Tottenham'' par jauno galveno treneri ieceļ Nunu Išpiritu Santu

''Tottenham'' par jauno galveno treneri ieceļ Nunu Išpiritu Santu
Nunu Išpiritu Santu. Foto: Reuters/Scanpix

Ilgie Anglijas Premjerlīgas komandas ''Tottenham'' galvenā trenera meklējumi beidzot ir noslēgušies. Klubs oficiāli pavēstījis, ka par jauno speciālistu līdz 2023. gadam iecelts bijušais Vulverhemptonas ''Wanderers'' treneris Nunu Išpiritu Santu.

Īsi pirms treniņnometnes sākuma jauno treneri beidzot nosaukusi ''Tottenham''. 2020./2021. gada izskaņā tā lēma neturpināt sadarbību ar portugāli Žuzē Morinju. Pēc sezonas, kuru Premjerlīgā ''Tottenham'' noslēdza septītajā vietā, tā sāka trenera meklējumus.

Vienu brīdi par galveno favorītu tika uzskatīts bijušais Milānas ''Inter'' galvenais treneris Antonio Konte, taču puses nevienojās par atalgojumu un sastāva aprisēm. Bijušo vienības galveno treneri Maurisio Početino nelaida Parīzes ''Saint-Germain'', kā arī tika izbrāķēta bijušā ''Roma'' galvenā trenera Paulo Fonsekas kandidatūra.

Vienība oficiāli paziņojusi, ka par tās jauno galveno treneri uz nākamajām divām sezonām iecelts bijušais Vulverhemptonas ''Wanderers'' speciālists Nunu Išpiritu Santu. Līgums noslēgts līdz 2023. gadam. ''Vispirms vēlamies Nunu laipni lūgt mūsu klubā. Vēlamies pateikties saviem atbalstītājiem par pacietību trenera izraudzīšanās procesā. Mums jāatgriežas pie sava DNA ar uzbrūkoša futbola spēlēšanu. Ticam, ka Nunu ir īstais treneris, kurš kopā ar mūsu spēlētājiem un jaunajiem talantiem var izveidot ko īpašu,'' teikts ''Tottenham'' izplatītajā paziņojumā.

''Kad ir talantīgs un meistarīgs sastāvs, tad vēlies fanus padarīt lepnus. Ir liels prieks atrasties šeit. Esmu priecīgs un ar nepacietību gaidu pirmo darba dienu. Nevaram zaudēt nevienu dienu un mums jāsāk strādāt nekavējoties, tā kā pirms sezonas sagatavošanās posms sāksies pēc pāris dienām,'' iecelšanu amatā komentēja Nunu Išpiritu Santu.

Pēdējos četrus gadus Santu strādāja ar ''Wanderers'', kuru no otrās līgas ieveda Premjerlīgā, kur tā divreiz pēc kārtas finišēja septītajā vietā, bet 2020./2021. gada sezonā klubs finišēja tikai 13. vietā. Pirms pievienošanās Vulverhemptonas "Wanderers" Santu trenēja Portugāles klubus "Rio Ave" un "Porto" un Spānijas "Valencia".

Izmantotie resursi:
https://www.tottenhamhotspur.com/ne...


, 2021-06-30 22:53, pirms 3 gadiem
Gaidam Hotspur portugāļus. 😆
, 2021-06-30 23:14, pirms 3 gadiem
Svētais Gars Nunu - tulkojumā!
, 2021-07-01 04:56, pirms 3 gadiem
COYS
, 2021-07-01 06:50, pirms 3 gadiem
Bēdīgi. Pēc visa vasaras fiasko ar jauna trenera piesaisti šis noteikti nav treneris, kurš kā LEvijs izteicās, atbildīs Spurs DNS. No visiem pieejamajiem tiešām? Kur palika Martinesa kandidatūra? Noteikti, ka viņš būtu nākamnedēļ pieejams, kad Beļģi izkritīs. Eh... Nu nez.... Protams, ka vēlu veiksmi, bet nu skatos uz šo vēl skeptiskāk kā uz Moriņjo..
, 2021-07-01 07:45, pirms 3 gadiem
reālistiski īpaši daudz flashy variantu iespējams nebija un neviens nebūtu labāks par Poch atgriešanos kuru nevarēja noorganizēt.
martinez un visādi citi vārdi kas izskanēja nu nezinu vai būtu labāki par šo. ar wolves viņš rādija ļoti stabilu uzbrūkošu futbolu.
atliek vien cerēt ka viņš būs labāks par maurinjo vai būs jāgaida kāda nākamā mesija(piem tā paša početino atgriešanās).

ReinX rakstīja: Bēdīgi. Pēc visa vasaras fiasko ar jauna trenera piesaisti šis noteikti nav treneris, kurš kā LEvijs izteicās, atbildīs Spurs DNS. No visiem pieejamajiem tiešām? Kur palika Martinesa kandidatūra? Noteikti, ka viņš būtu nākamnedēļ pieejams, kad Beļģi izkritīs. Eh... Nu nez.... Protams, ka vēlu veiksmi, bet nu skatos uz šo vēl skeptiskāk kā uz Moriņjo..
, 2021-07-01 08:23, pirms 3 gadiem
Nu 2 gadu līgums liecina par to, ka Levijs (vai nu jau PAratiči) ir atstājis iespēju nākamgad atlaist Nuno un paņemt Poču. Bet nu nez, tik daudzus kadrus palaida pa vējam...
Wolves spēlēja tādu stilu, kurš pieprasīja lielāku spēlētāju pašatdevi kā to Spurs ir pieraduši. Nu pirmajos Poča gados vēl bija līdzīgi, bet nu tur Wolves baigi spieda uz aizsardzību. Atgādināja kaut kādā mērā to futbolu, kuru spēlēja savulaik Palace, kad bija 3 izteiktas zonas un aizsardzība. Nu nez. Spurs nav Wolves un portugāļu armādu mums neredzēt, jo tam vienkārši nebūs līdzekļu. Un pirkt zemākas klases portugāli pār kādu esošo? Nu nez... NEvaru iedomāties kā, piemēram, Konors Kodijs varētu iederēties mūsus sastāvā. Vai Adama.. Tie ir tādi izteikti Nuno tipa spelētāji. Mūsējie tomēr vairāk tādas primadonnas.
yid rakstīja: reālistiski īpaši daudz flashy variantu iespējams nebija un neviens nebūtu labāks par Poch atgriešanos kuru nevarēja noorganizēt.
martinez un visādi citi vārdi kas izskanēja nu nezinu vai būtu labāki par šo. ar wolves viņš rādija ļoti stabilu uzbrūkošu futbolu.
atliek vien cerēt ka viņš būs labāks par maurinjo vai būs jāgaida kāda nākamā mesija(piem tā paša početino atgriešanās).
, 2021-07-01 13:33, pirms 3 gadiem
yid rakstīja: reālistiski īpaši daudz flashy variantu iespējams nebija un neviens nebūtu labāks par Poch atgriešanos kuru nevarēja noorganizēt.
martinez un visādi citi vārdi kas izskanēja nu nezinu vai būtu labāki par šo. ar wolves viņš rādija ļoti stabilu uzbrūkošu futbolu.
atliek vien cerēt ka viņš būs labāks par maurinjo vai būs jāgaida kāda nākamā mesija(piem tā paša početino atgriešanās).
Konte būtu bijis labāk par Poch, tas bija treneris, ko jums vajadzēja dabūt. Tiesa, tad arī būtu jātērē nauda transfēriem, ko Levijs nedara. Man pat kā Chelsea fanam ļoti negribējās, lai Konte iet uz turieni, jo tad viņš varētu kādas trofejas sagādāt.
, 2021-07-01 15:00, pirms 3 gadiem
ko var gribēt no žīda Levina?...aplaupa vājāku klubu...ok, tur spēlētāju pārejas no viena premjerlīgas kluba uz otru, bet treneri, kurš ir darba attiecībās ar citu klubu - tā ir cūcība!....tagad Volves aizies pa pieskari, jo jaunajam trenerim var nepatikt komandas uzbūve ar portugāļiem, kam sekos pārbūve un čau, Rasma (championship)!
Runa ir par darba attiecībās esošu treneri, ar kuru rēķinās kluba vadība un vesela rinda portugāļu spēlētāju!
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.