Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Borussia'' un ''Manchester United'' vienojušās: Sančo pievienosies Mančestrai

''Borussia'' un ''Manchester United'' vienojušās: Sančo pievienosies Mančestrai
Džeidons Sančo. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komanda ''Manchester United'' vienojusies ar Vācijas Bundeslīgas vienību Dortmundes ''Borussia'' par jaunā talanta Džeidona Sančo transfēru uz Mančestru. Puses vienojušās par 90 miljoniem eiro, un sagaidāms, ka pēc 2020. gada Eiropas čempionāta Sančo oficiāli kļūs par ''United'' futbolistu.

''Manchester United'' par 21 gadus veco Džeidonu Sančo interesējās jau pagājušajā vasarā, taču toreiz nespēja vienoties par transfēra summu ar Dortmundes ''Borussia''. Šovasar bijis citādāk. Vispirms Sančo aģents vienojās ar ''Manchester United'' par spēlētāja līguma noteikumiem ar Mančestru, pēc kā par transfēru atlika vienoties abiem klubiem.

''Borussia'' par Sančo vēlējās saņemt aptuveni 95 miljonus eiro, taču pirmais ''Manchester United'' piedāvājums bija ap 70 miljoniem, ko Dortmunde bez šaubīšanās noraidīja. Pēc ilgām pārrunām abas puses atradušas kopsaucēju un vienojušās par 90 miljonu eiro transfēru, ziņo itāļu žurnālists Fabricio Romāno savā ''Twitter'' profilā.

Sagaidāms, ka Sančo ''Manchester United'' pievienosies uzreiz pēc 2020. gada Eiropas čempionāta, kurā spēlētājs iekļauts Anglijas izlases sastāvā. Pēc ''Euro 2020'' vispirms spēlētājam nāksies iziet medicīniskās pārbaudes, lai darījumu varētu paziņot oficiāli.

No Mančestras "City" jaunatnes sistēmas "Borussia" klubam 2017. gada vasaras beigās pievienojušais Sančo šosezon Dortmundes vienības rindās laukumā izgāja 38 spēlēs, kuru laikā anglis guva 16 vārtus un atdeva 20 rezultatīvas piespēles. Sančo šosezon "Borussia" sastāvā triumfēja Vācijas kausa izcīņā, kļūstot par turnīra rezultatīvāko futbolistu. Anglijas izlasē Sančo debitēja 2018. gada rudenī, 18 gadu vecumā, līdz šim tās rindās iesitot trīs vārtus.

''Manchester United'' iepriekšējā sezonā izcīnīja otro vietu Anglijas Premjerlīgā un UEFA Eiropas līgā aizkļuva līdz finālam, kurā gan zaudēja.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FabrizioRomano/...
https://www.skysports.com/football/...


, 2021-06-30 21:53, pirms 3 gadiem
Un Sancho ēra var sākties iekš MU!💪👏
, 2021-06-30 21:56, pirms 3 gadiem
Pamaz kautkā! Likaš, ka viņš vairāk vērts! Bet laikam jau vairs Dortmundei nebija varinati spirināties! Plus pēdējā sezona Sancho nebija arī tik spilgta!
, 2021-06-30 21:57, pirms 3 gadiem
Vismaz vēl kāds anglis angļu klubā.
, 2021-06-30 21:58, pirms 3 gadiem
Bild.de ziņo, ka uzreiz sānem 85 miljonus Dortumnde, un vēl 10 miljoni , ja Sancho sasniedz dažādus mērķus (kas neesot nekādi pārdabiskie)! Realistiski tie paši 95 miljoni vien beigās būšot!
, 2021-07-01 08:31, pirms 3 gadiem
oscarsq rakstīja: Pamaz kautkā! Likaš, ka viņš vairāk vērts! Bet laikam jau vairs Dortmundei nebija varinati spirināties! Plus pēdējā sezona Sancho nebija arī tik spilgta!
pamaz ? dolbiks esi? Covid problemu era, tas ir kosmosa summa
, 2021-07-01 10:38, pirms 3 gadiem
oscarsq rakstīja: Pamaz kautkā! Likaš, ka viņš vairāk vērts! Bet laikam jau vairs Dortmundei nebija varinati spirināties! Plus pēdējā sezona Sancho nebija arī tik spilgta!
Tikai dēļ kovida, 90m ir daudz pašreizējos apstākļos.
, 2021-07-01 11:38, pirms 3 gadiem
..šitādi spēlētāji ir jādod, kamēr karsti. noturēt līdz pēdējam un palaist par brīvu nav cool. domāju, summa būtu nedaudz lielāka, ja Sančo būtu laists laukumā angļu spēlēs un arī tur parādītu savu meistarību.
, 2021-07-01 12:18, pirms 3 gadiem
Labs, City iekasēs 10 miljonus no Sancho pārejas!
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.