Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

"Bayern" zaudē Menhengladbahai, Mančestras "United" neizšķirts pret "Brentford"

"Bayern" zaudē Menhengladbahai, Mančestras "United" neizšķirts pret "Brentford"
Menhengladbahas "Borussia" futbolists Mihaels Vencels svin vārtu guvumu. Foto: Christof Stache/AFP/Scanpix

Trešdien, 28. jūlijā, aizvadītajā klubu pārbaudes spēlē spilgtu panākumu svinēja Menhengladbahas "Borussia", kas ar 2:0 viesos pārspēja Vācijas Bundeslīgas čempioni Minhenes "Bayern". Citos mačos Zalcburgas "Red Bull" un Anglijas "League One" divīzijas klubs "Wycombe Wanderers" ar 1:0 pieveica attiecīgi Madrides "Atletico" un Lesteras "City", savukārt Mančestras "United" nespēja tikt galā ar Anglijas Premjerlīgas jaunpienācēju "Brentford" - 2:2.

Taisnības labad jāatzīmē, ka gan "Bayern", gan "Borussia" vienības joprojām nespēlēja optimālajos sastāvos, komandām pārbaudot virkni jauno spēlētāju. Eksperimentālos apstākļus laukumā veiksmīgāk izmantoja "Borussia", otrajā puslaikā 17 minūšu intervālā bavāriešu cietoksni divreiz iekarojot Hannesam Vulfam un Mihaelam Vencelam.

Divi Skotijas izlases aizsarga Kīrana Tīrnija vārtu guvumi kaldināja Londonas "Arsenal" pārliecinošu uzvaru ar 4:1 pār "Watford", savukārt daudzkārtējās Austrijas čempiones Zalcburgas "Red Bull" minimālo panākumu pret Madrides atlētiem nodrošināja 19 gadus vecā Karima Adejemi rezultatīvais sitiens un 23 gadus vecā Filipa Kēna pārliecinošais sniegums vārtos.

Mančestras "United" šovakar pēc Entonija Elangas un Andreasa Pereiras sitieniem divreiz izvirzījās vadībā pret "Brentford", abās reizēs viesiem atspēlējoties un cīnoties neizšķirti 2:2. Sarkano velnu sastāvā laukumā izgāja, lielākoties, pamatsastāva vīri. Visbeidzot jāmin, ka Hjonmina Sona, Dele Alli un Lukaša Mouras vārti ļāva Totenhemas "Hotspur" ar 3:1 sakaut "League One" klubu "MK Dons".

Klubu pārbaudes spēles 28. jūlijā

SpēleRezultāts
Arsenal (Anglija) – Watford (Anglija)4:1
Bayern Munich (Vācija) – Borussia Mönchengladbach (Vācija)0:2
Inter Milan (Itālija) – Crotone (Itālija-2)6:0
Real Sociedad (Spānija) – Monaco (Francija)2:1
Bayer Leverkusen (Vācija) – Utrecht (Nīderlande)1:5
Red Bull Salzburg (Austrija) – Atletico Madrid (Spānija)1:0
Wycombe Wanderers (Anglija-3) – Leicester City (Anglija)1:0
MK Dons (Anglija-3) – Tottenham Hotspur (Anglija)1:3
Porto (Portugāle) – Roma (Itālija)1:1
Manchester United (Anglija) – Brentford (Anglija)2:2
Olympique de Marseille (Francija) – Saint-Étienne (Francija)2:1

, 2021-07-29 08:24, pirms 3 gadiem
Manchester United sastāvs bija ļoti tālu no pamatsastāva. Bija tikai Van-Bisaka un Grīnvuds no pamatsastāva. 4-5 rezervisti un pārējie bija jaunie puikas
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.