Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Sarri noraida bažas: "Hudsons-Odoi arī nākamajā sezonā spēlēs "Chelsea""

Sarri noraida bažas: "Hudsons-Odoi arī nākamajā sezonā spēlēs "Chelsea""
Kalums Hudsons-Odoi. Foto: imago/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" galvenais treneris Mauricio Sarri norādījis, ka malējais uzbrucējs Kalums Hudsons-Odoi būs daļa no komandas arī nākamajā sezonā, lai gan jaunais talants atsakās pagarināt līgumu.

Pirmdien Anglijas izlase 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē viesos ar 5:1 sakāva Melnkalnes izlasi, un Hudsons-Odoi laukumā pavadīja pilnas 90 minūtes. Tas viņam bija jaunums, jo "Chelsea" rindās 18 gadus vecais futbolists nav sācis nevienu spēli, un viņa šīs sezonas rekords ir 42 minūtes decembra beigās aizvadītajā spēlē pret "Watford".

Futbolistam pēc nākamās sezonas beigsies pašreizējais līgums. "Chelsea" vēlas paturēt Hudsonu-Odoi, izsakot vairākus piedāvājumus, un pēdējais no tiem bija vērā ņemams – nedēļas alga pārsniedza 90 tūkstošus eiro. Tomēr pats futbolists, uzskatot, ka viņam netiek dota piemērota iespēja, atteicies no visiem piedāvājumiem.

Janvārī Hudsonu-Odoi centās iegādāties Vācijas čempione Minhenes "Bayern", tomēr Londonas vienība atteicās no darījuma. "Chelsea" galvenais treneris Sarri uzskata, ka 18 gadus vecais Hudsons-Odoi komandu nepametīs arī vasarā, tādējādi nākamo sezonu sākot kopā ar "Chelsea".

"Domāju, ka viņš paliks. Nevaru pateikt, vai viņš parakstīs jaunu līgumu, bet domāju, ka viņš jebkurā gadījumā paliks pie mums," teica Sarri. Ja galvenā trenera prognoze piepildīsies, tad "Chelsea" riskē jauno talantu pazaudēt bez atlīdzības – pēc nākamās sezonas Hudsons-Odoi varēs doties prom uz jebkuru komandu, bet "Chelsea" paliks bešā.

"Laukumā var atrasties tikai divi malējie uzbrucēji. Jā, viņš ir gatavs, bet sastāvā ir arī Edens Azārs, Viljans un Pedru, tāpēc jārēķinās ar konkurenci," iemeslus, kāpēc Hudsons-Odoi vēl nav sācis nevienu spēli Premjerlīgā, norādīja Sarri. "Tuvākajā nākotnē viņš sāks 75 vai 80% no spēlēm."

"Pērn viņam bija tikai 17 gadu, bet viņš aizvadīja trīs vai četras spēles. Šajā sezonā viņam ir 18, un šobrīd viņš aizvadījis jau 19 vai 20 spēles. Ir redzama attīstības līkne. Nākamajā sezonā viņš droši vien aizvadīs jau 30 vai 35 spēles. Uzskatu, ka viņš atrodas uz pareizā ceļa," teica Sarri.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


, 2019-03-29 18:04, pirms 5 gadiem
Ko Sarri var noraadiit,kad vinja pasha loma kaomandaa uz naakamo sezonu ir nu zem lielas jautaajuma ziimes?
, 2019-03-29 20:56, pirms 5 gadiem
Viņš ir sācis spēles Chelsea sastāvā - Eiropas līgā, FA kausā, Līgas kausā.

Viņš nav sācis spēles tikai Premjerlīgā.
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.