Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Tūdaļ pēc pacelšanās pie stadiona avarē "Leicester City" īpašnieka helikopters

Tūdaļ pēc pacelšanās pie stadiona avarē "Leicester City" īpašnieka helikopters
Foto: PA Pictures/Scanpix

Šodien Anglijas Premjerlīgā tika aizvadītas sešas spēles, un noslēdzošajā mačā "Leicester City" savā laukumā 89. minūtē izrāva neizšķirtu pret "West Ham", ar rezultatīvu sitienu izceļoties Vilfrīdam Ndidī – 1:1. Tomēr labais noskaņojums pēc mača pazuda helikoptera avārijas dēļ.

Taizemiešu biznesmenis Vičajs Srivadhanaprabha angļu klubu "Leicester City" iegādājās 2010. gada augustā, bet par tā vadītāju viņš tika iecelts 2011. gada februārī. Pirms diviem gadiem Lestera parūpējās par vienu no lielākajiem pārsteigumiem futbola vēsturē, negaidīti triumfējot Premjerlīgā. Srivadhanaprabha panākumu atzīmēja ar vērienu – viņš katram futbolistam uzdāvināja 100 tūkstošus vērto BMW i8 automašīnu.

Pēc katras mājas spēles Srivadhanaprabham piederošs helikopters nolaižas laukuma centrā, lai uzņemtu "Leicester City" īpašnieku un nogādātu viņu mājās. Taču pēc šodien aizvadītās "West Ham" spēles notika traģēdija – helikopteru skāra tehniskas problēmas, un tas īsi pēc pacelšanās avarēja stāvlaukumā, kas atrodas turpat blakus stadionam. Pagaidām angļu medijos nav atrodama informācija par to, cik un kādi cilvēki atradās helikopterā un vai cietuši cilvēki, kuri atradās stāvlaukumā.

Pēc nogāšanās helikopteru uzreiz pārņēmušas liesmas, un aculiecinieki stāstīja, ka, redzot grūtībās nonākušo helikopteru, viņi metušies bēgt, jo baidījušies, ka tas varētu uzkrist virsū vai cilvēku virzienā varētu lidot atlūzas. Negadījuma vietā strādā ugunsdzēsēji, kuriem izdevies tikt galā ar liesmām, policija un mediķu brigādes.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/news/uk-england...
https://www.skysports.com/football/...


Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.