Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Čempionu līgas un Premjerlīgas čempions Lovrens negaidīti pievienojas "Zenit"

Čempionu līgas un Premjerlīgas čempions Lovrens negaidīti pievienojas "Zenit"
Dejans Lovrens. Foto: Sipa USA/Scanpix

Dienu pēc Anglijas futbola Premjerlīgas sezonas noslēguma čempionvienības "Liverpool" 31 gadu vecais aizsargs Dejans Lovrens pievienojies Krievijas Premjerlīgas čempionvienībai Sanktpēterburgas "Zenit".

Bosnijas un Hercegovinas pilsētā Zenicā dzimušais Horvātijas valstsvienības futbolists Krievijas superklubam pievienojies par 12 miljoniem eiro, vēsta vietnē "transfermarkt.com" atrodamā informācija. Zagrebas "Dinamo" audzēknis pagājušajā sezonā "Liverpool" rindās laukumā devās tikai 15 spēlēs, atzīmējoties ar vienu vārtu guvumu, vienu rezultatīvu piespēli un vienu dzelteno kartīti.

No nozīmīgākajiem sasniegumiem horvāta rēķinā bez Premjerlīgas titula ir arī izcīnītie UEFA Čempionu līgas un Superkausa tituli. Tāpat Lovrens bija viens no galvenajiem stūrakmeņiem Horvātijas izlases ceļā līdz 2018. gada FIFA Pasaules kausa finālspēlei.

Pirmo pieredzi Eiropas "top 5" līgās Lovrens guva 2010. gada janvārī, kad pievienojās Lionas "Olympique", kuras sastāvā 102 spēlēs guva trīs vārtus, vienreiz kļūstot par Francijas kausa ieguvēju. Premjerlīgā Lovrens ienāca 2013. gadā, "Southampton" rindās 31 spēlē gūstot divus vārtus, pēc gada pievienojoties "Liverpool", kur kopumā 185 mačos rezultatīvi izcēlās astoņas reizes.

Futbolists slavens arī ar to, ka vienā no intervijām sevi pašpasludinājis par vienu no pasaulē labākajiem futbola aizsargiem, kaut samērā bieži spēlēs pieļāvis arī rupjas kļūdas. Savukārt "Liverpool" treneris Jirgens Klops par galveno problēmu tam, kādēļ horvāts nav spējis sasniegt lielākus augstumus, nosaucis Lovrena koncentrēšanās problēmas.

Izmantotie resursi:
https://fc-zenit.ru/news/2020-07-27...


, 2020-07-27 16:04, pirms 4 gadiem
Bljins nu nejau uz su**ino krieviju :/
, 2020-07-27 17:13, pirms 4 gadiem
signijs rakstīja: Bljins nu nejau uz su**ino krieviju :/
A ko darīt, kad piķis nesmird ?
, 2020-07-27 17:26, pirms 4 gadiem
12 mio ir ok, bija labs, bet tad vairs ne tik...un labāks/meistarīgāks diez vai kļūs....Zenitam derēs, Liverpool jāskatās pēc jaunāka un perspektīvāka centra aizsarga.
, 2020-07-27 17:35, pirms 4 gadiem
Negaidīti? Jau vismaz mēnesi par to runā
, 2020-07-27 22:25, pirms 4 gadiem
Negaidīti?!

Kārli, pat cilvēkiem kas detalizēti nerokās ziņās, jau vairākas nedēļas publiski cirkulēja, ka Zenit un Lovrens turpina sarunas par nosacījumiem ..

ps - Lovrens tur nebūs pastiprinājums, pārāk bieži pieļauj kļūdas ..
, 2020-07-27 23:24, pirms 4 gadiem
Negaidīti tas ir tikai Justovičam
Jau vismaz mēnesi par to raksta daudzi interneta portāli
Dēł šī transfēra Zenit pat nepagarināja līgumu ar savu kapteini
, 2020-07-27 23:29, pirms 4 gadiem
, 2020-07-28 05:23, pirms 4 gadiem
signijs rakstīja: Bljins nu nejau uz su**ino krieviju :/
Kāda vaina spēlēt Zenit? Labāk Krievijā un ČL, nevis tajā pašā Anglijā, bet ne Eirokausos
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.