Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Chelsea" soda Kepu par atteikšanos tikt nomainītam, vārtsargs atvainojas

"Chelsea" soda Kepu par atteikšanos tikt nomainītam, vārtsargs atvainojas
Kepa rāda trenerim, ka nevēlas doties malā. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Anglijas kluba „Chelsea” vārtsargs Kepa Arrizabalaga saņēmis naudas sodu, kas tiks ieturēts no viņa algas, paziņoja „Chelsea”. Pats spāņu vārtsargs sodu ir akceptējis un atvainojies par radušos situāciju, kad viņš Līgas kausa finālā pret Mančestras „City” papildlaikā atteicās tikt nomainīts, neizpildot trenera Mauricio Sarri rīkojumu.

„Lai gan tobrīd problēmu izraisīja nesaprašanās, šobrīd atskatoties uz situāciju, es atzīstu, ka pieļāvu kļūdu savā rīcībā,” „Chelsea” mājaslapā citēts Kepa Arrizabalaga. Viņš svētdien Līgas kausa finālā papildlaikā guva nelielu traumu, pēc kuras palika spēlē. Treneris pirms pendelēm viņu vēlējās nomainīt pret Villiju Kabaljēro, taču Kepa demonstratīvi atteicās doties malā.

Kepa ar rokas žestiem norādīja, ka viņam nevajag maiņu, pamatīgi saniknojot treneri Sarri, kurš beigās tomēr pieteikto maiņu atsauca. Kepa palika laukumā un pēcspēles sitienu sērijā atvairīja vienu pretinieku sitienu, taču tāpat piedzīvoja zaudējumu.

„Vēlējos pilnvērtīgi un personīgi atvainoties trenerim, Villijam, maniem komandas biedriem un visam klubam,” sacīja Kepa, kurš vasarā tika iegūts 71 miljonu mārciņu vērtā transfērā no „Athletic Bilbao”. „Esmu šo atvainošanos veicis, un tagad vēlos tādu pašu atvainošanos piedāvāt arī līdzjutējiem. Centīšos mācīties no šīs epizodes un pieņemšu jebkuru sodu, kādu klubs man uzliks.”

„Chelsea” no Kepas ieturēto soda naudu ziedos savam labdarības fondam.

Treneris Sarri, kura paša amats pēdējo mēnešu nepārliecinošā snieguma dēļ ir nonācis briesmās, britu medijiem apgalvoja, ka viņš ar Kepu izrunājis situāciju un pieņēmis viņa atvainošanos, jo sapratis radušos pārpratumu, proti, Kepa domājis, ka tiek nomainīts traumas dēļ un signalizējis, ka var turpināt spēli. „Ja klubs vēlas sodīt Kepu, kā to paredz komandas noteikumi, tad klubs to darīs, bet man pašam šī tēma ir izrunāta un noslēgta,” iepriekš teica Sarri.

"Chelsea" nākamā spēle Premjerlīgā paredzēta jau rītvakar pret "Tottenham".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2019-02-26 15:15, pirms 5 gadiem
Kas tas par sodu, 75 jevriki?
, 2019-02-26 18:45, pirms 5 gadiem
viņš pelna nedēļā 190£k , ja kādam interesē.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.