Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Leģendārais "Arsenal" treneris Vengers varētu atgriezties bijušajā klubā

Leģendārais "Arsenal" treneris Vengers varētu atgriezties bijušajā klubā
Arsēns Vengers. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

LETA--AFP. Londonas "Arsenal" galvenais treneris Mikels Arteta ceturtdien atklāja, ka kādreizējais "Arsenal" treneris Arsēns Vengers varētu atgriezties darbā Londonas komandā.

Vengers, vadot "Arsenal", izcīnīja trīs Premjerlīgas titulus un septiņus Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausus. Viens no nozīmīgākajiem sasniegumiem viņa 22 gadus ilgajā karjerā Londonas klubā bija 2003./2004.gada Premjerlīgas čempiontituls, kuru "Arsenal" izcīnīja nezaudējot nevienu spēli.

Pašreizējais Londonas vienības treneris Arteta, kurš arī ir spēlējis klubā, kad to vadīja Vengers, atklāja, ka vēlās, lai bijušais treneris iesaistītos komandas darbā.

"Ir bijusi saruna," apstiprināja Arteta. "Domāju, ka viņš izveidotu lielisku vidi ap sevi šajā klubā, jo viņš šeit tiek cienīts un apbrīnots par visu, ko ir darījis komandas labā."

Arteta nenorādīja, kādu tieši pozīciju kluba vadībā Vengers varētu ieņemt, taču izteicās, ka vēlētos viņu redzēt daudz tuvāk sev, lai bijušais treneris spētu vislabāk palīdzēt "Arsenal".

Londonas vienība Anglijas Premjerlīgā ierindojas piektajā vietā ar 20 izcīnītiem punktiem 12 spēlēs.

Izmantotie resursi:
LETA


Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.
Foto: EPA/Scanpix
9

''United'' divas reizes atspēlējas un trillerī izslēdz ''Liverpool'' no FA kausa

Šodien FA kausa izcīņā noskaidrojās atlikušās divas pusfinālistes. Londonas ''Chelsea'', gūstot divus vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā, ar 4:2 pārspēja ''Leicester'', bet Mančestras ''United'' divas reizes atspēlējās, otrajā pagarinājumā guva divus vārtus un septiņu vārtu mačā ar 4:3 pārspēja principiālo sāncensi ''Liverpool''.