Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Morinju uz preses konferenci ierodas 30 minūtes par ātru un noliedz nesaskaņas ar kluba vadību

Morinju uz preses konferenci ierodas 30 minūtes par ātru un noliedz nesaskaņas ar kluba vadību
Žuzē Morinju
Foto: AFP / Scanpix

Ekstravagantais portugāļu speciālists Žuzē Morinju piektdien pirms savas komandas "Manchester United" mājas spēles pret "Tottenham Hotspur" paredzēto preses konferenci ieradās pusstundu par agru un noliedza izskanējušās runas, ka viņam būtu problēmas ar kluba vadību.

Lielākā daļa mediju pārstāvju Morinju uzstāšanos nokavēja, turklāt nevis savas vainas dēļ, bet tāpēc, ka treneris uz tikšanos ar medijiem ieradās 30 minūtes par ātru un runāja tikai četras minūtes un 19 sekundes. Iepriekš izskanējušas runas, ka Morinju ir nesaskaņas ar "United" izpilddirektora vietnieku Edu Vudvordu, taču portugālis noliedza problēmas esamību.

"Nezinu pat desmit procentus no tā, kas tiek rakstīts. Neesmu īstais cilvēks, kurš uz to var atbildēt," sacīja Morinju, vienlaikus noliedzot nesaskaņas. "Protams, viss ir kārtībā." Vaicāts, vai parādījušās ziņas par saspīlējumu abu attiecībās ir pārspīlētas, treneris nedeva konkrētu atbildi: "Jūs esat pesimistisks, es tāds neesmu."

Arī atbildes uz citiem ar šo tēmu nesaistītiem jautājumiem Morinju sniedza strupas un pārdomās neizplūda. Treneris atteicās komentēt gan savu spēlētāju progresu, gan svētdienas mača pretinieku sniegumu šajā sezonā. 259 sekundes pēc preses konferences sākšanās tā beidzās.

Morinju vadītā Mančestras komanda jauno sezonu sākusi nepārliecinoši - mājās ar 2:1 uzveikta "Leicester City", bet otrajā kārtā izbraukumā tika piedzīvots zaudējums pret "Brighton & Hove Albion" (2:3).

Vēl pirms sezonas sākuma Morinju kritizēja kluba vadību par nepietiekami aktīvo darbību transfēru tirgū. Klubs iegādājās vien trīs spēlētājus - pieredzējušu rezerves vārtsargu Lī Grantu, portugāļu jauno talantu Diogo Dalo un Doņeckas "Shakhtar" piecus gadus spēlējušo brazīliešu pussargu Fredu.

Izmantotie resursi:
BBC


Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.