Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Premjerlīgas čempione ''City'' pagarina līgumu ar galveno treneri Gvardiolu

Premjerlīgas čempione ''City'' pagarina līgumu ar galveno treneri Gvardiolu
Peps Gvardiola. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas pēdējo divu sezonu čempione Mančestras ''City'' uz divām sezonām pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Pepu Gvardiolu, kurš klubā strādā kopš 2016. gada. Tas nozīmē, ka jaunā vienošanās būs spēkā līdz 2024./2025. gada sezonas beigām.

Peps Gvardiola par Premjerlīgas Mančestras ''City'' galveno treneri strādā kopš 2016. gada. Kopā ar to viņš četras reizes kļuvs par Premjerlīgas čempionu, tostarp pēdējās divās sezonās pēc kārtas.

Viņa pašreizējais līgums ar klubu noslēgtos pēc šīs sezonas, taču šodien ''City'' oficiāli paziņojusi, ka puses turpinās sadarbību vēl divas sezonas jeb līdz 2025. gada vasarai. ''Esmu ļoti priecīgs šeit palikt vēl divas sezonas. Nevaru pienācīgi visiem pateikties par uzticību man. Esmu priecīgs šeit un man šeit ir viss pieejams, lai darbu padarītu pēc iespējas labāk. Zinu, ka arī nākamajos desmit gados klubam veiksies, jo tas ir būvēts uz stabiliem pamatiem. Man ir sajūta, ka mēs varam sasniegt vēl vairāk un tieši tamdēļ turpinu darbu šeit,'' pēc līguma pagarināšanas citēts Gvardiola.

Ar ''City'' Gvardiola ticis jau pie 11 tituliem, taču iztrūkst UEFA Čempiona līgas trofeja. Vienu reizi ''City'' spēlējis finālā, taču 2020./2021. gada sezonā tā piekāpās Londonas ''Chelsea''. Kopš viņš ir ''City'' treneris komanda viņa vadībā uzvarējusi 72.4 % spēlēs (271 no 374 mačiem). Tāpat Gvardiola ir kluba vēsturē otrs visilgāk strādājošais treneris. Vienīgi Less Makdovals to trenēja 13 gadus laika posmā no 1950. līdz 1963. gadam (587 spēlēs).

Gvardiola strādājis par galveno treneri arī tādās komandās kā ''Barcelona'' un Minhenes ''Bayern''. Kopā ar ''Barcelona'' viņš trīs reizes kļuva par Spānijas čempionu un divas reizes par UEFA Čempionu līgas titula ieguvēju, bet ar ''Bayern'' viņš trīs reizes izcīnīja Vācijas Bundeslīgas titulu.

Izmantotie resursi:
https://www.mancity.com/news/mens/p...


, 2022-11-23 13:46, pirms gada
Lieliski, varēs novest līdz izcilībai jauno spēles modeli ar CF.
, 2022-11-23 18:08, pirms gada
Tomēr pārdomāja, jo teica, ka grib pamēģināt sevi izlases trenera amatā.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.