Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Ten Hags: ''Laukumā bija redzama komanda un jūs redzējāt, ko tā var sasniegt''

Ten Hags: ''Laukumā bija redzama komanda un jūs redzējāt, ko tā var sasniegt''
Eriks ten Hags. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas ''Manchester United'' galvenais treneris Eriks ten Hags pēc izcīnītas uzvaras pār ''Liverpool'' čempionāta trešās kārtas ietvaros ar 2:1 uzsvēra komandas nozīmi un attieksmes maiņu spēlētājos. Savukārt Liverpūles treneris Jirgens Klops atklāja, ka, ja viņa vadītā komanda nospēlētu nedaudz labāk, uzvarētu mačā.

Vakar pirmo uzvaru Anglijas Premjerlīgas kluba Mančestras ''United'' trenera amatā čempionāta mačā izcīnīja Eriks ten Hags, kura vadītā komanda savā laukumā ar 2:1 apspēlēja ''Liverpool''. Jirgena Klopa trenētajai vienībai sezonas sākums nav izdevies. Tā joprojām nav uzvarējusi nevienā no trim mačiem, divos spēlējot neizšķirti, bet vienā zaudējot.

Arī Mančestra sezonu sāka pagalam neveiksmīgi. Vispirms ar 1:2 tā piekāpās ''Brighton'', bet vēlāk kaunpilni ar 0:4 ''Brentford''. Pēc uzvaras pār ''Liverpool'' gandarīts bija Mančestras galvenais treneris, kurš uzsvēra, ka svarīgākais bijis spēlētājos redzēt attieksmes maiņu. ''Vēlējos citādāku noskaņojumu, attieksmi. Šoreiz es to redzēju un tas man liek būt apmierinātam. Varēja redzēt, ka puiši ir noskaņojušies, viņi komunicē cits ar citu. Laukumā bija redzama komanda, un jūs redziet, ko tādā gadījumā šī komanda var sasniegt. Tā prot spēlēt labu futbolu.''

''Šis ir tikai sākums. Mēs varam spēlēt vēl labāk, ja spēlējam nosvērti. Komandā ir labi futbolisti - tagad ir laiks spēlēt labu futbolu,'' turpināja ''United'' galvenais treneris. Ārpus starta vienpadsmitnieka palika portugālis Krištianu Ronaldu un kapteinis Harijs Magvairs, taču ten Hags akcentēja, ka viņi atgriezīsies sastāvā jau tuvākajā nākotnē. ''Viņi ir lieliski futbolisti, kuri jau drīzumā atkal spēlēs. Šie lēmumi nav vienkārši, taču esmu tas, kuram ir jāpieņem lēmumi.''

''Es redzēju labu sniegumu. Ja mēs gūtu vārtus kādā brīdī, tas nebūtu pārsteigums. Ja spēlētu nedaudz labāk, uzvarētu spēlē,'' pēc mača teica ''Liverpool'' galvenais treneris Jirgens Klops. ''Spēles sākumā viņi bija ļoti agresīvi. Mums bija skaidrs, ka tieši tā arī būs. Viņi iesita, bet pēc tam pārņēmām iniciatīvu. Žēl, ka līdz puslaikam neizdevās izlīdzināt rezultātu, lai gan bija iespējas. Otrie ielaistie vārti nepalīdzēja, vēlāk mēs iesitām savus, bet pēc tam spēle ļoti bieži tika pārtraukta,'' turpināja Liverpūles galvenais treneris.

Jau nedēļas nogalē Premjerlīga turpināsies ar ceturtās kārtas izspēli. ''United'' sestdien spēkosies pret ''Southampton'', bet ''Liverpool'' pret jaunpienācēju ''Bournemouth''.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.skysports.com/football/...


, 2022-08-23 18:05, pirms 2 gadiem
Mnjā .. ja nospēlētu labāk, tad uzvarētu .. zelta vārdi, spēcīga analīze
, 2022-08-23 18:40, pirms 2 gadiem
Neko labu neparādīja. Optimismam nav nekāda pamata.
, 2022-08-23 19:03, pirms 2 gadiem
Pareizi, ja beidzot sāk parādīt nepiekāpīgu komandas spēli, tad var uzvarēt. Jāturpina tādā pašā garā un būs labi.
, 2022-08-23 22:31, pirms 2 gadiem
..par saraustīto nobeigumu precīzi. nebija baudāmi tie Bruno simulēšanas brīži un citi aktieru izgājieni. ja tie nebūtu, Liverpūle noteikti būtu dabūjusi bumbu MU vārtos vēl vismaz vienu reizi
, 2022-08-23 23:24, pirms 2 gadiem
Pirmo reizi aizsardzība izskatījās jedzigi, par beigām, ko te daži min, es teikšu godīgi man kā Mu fanam ir pilnīgi pie kājas kā viņi spēles beigās nosargā 3 punktus, Pool ar parasti spēles beigās nedod iespēju pretiniekiem izvērsties ar jebkuriem līdzekļiem.
, 2022-08-24 16:01, pirms 2 gadiem
agrizzz rakstīja: ..par saraustīto nobeigumu precīzi. nebija baudāmi tie Bruno simulēšanas brīži un citi aktieru izgājieni. ja tie nebūtu, Liverpūle noteikti būtu dabūjusi bumbu MU vārtos vēl vismaz vienu reizi
Liverpoole drizak ielaistu 3o golu pretakaa, nevis iesistu 2os. Un neko arkarteju MU nedarija, pilnigi visas komandas speles beigas velk laiku, kad ir minimals parsvars.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.
Foto: EPA/Scanpix
9

''United'' divas reizes atspēlējas un trillerī izslēdz ''Liverpool'' no FA kausa

Šodien FA kausa izcīņā noskaidrojās atlikušās divas pusfinālistes. Londonas ''Chelsea'', gūstot divus vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā, ar 4:2 pārspēja ''Leicester'', bet Mančestras ''United'' divas reizes atspēlējās, otrajā pagarinājumā guva divus vārtus un septiņu vārtu mačā ar 4:3 pārspēja principiālo sāncensi ''Liverpool''.