Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Oficiāli: ''Manchester United'' līdz 2026. gadam noslēdz līgumu ar Sančo

Oficiāli: ''Manchester United'' līdz 2026. gadam noslēdz līgumu ar Sančo
Ūle Gunnars Sulšērs un Džeidons Sančo. Foto: Manchester United

Anglijas Premjerlīgas komanda ''Manchester United'' oficiāli pavēstījusi, ka tās rindas papildinājis 21 gadus vecais Džeidons Sančo, kurš pēdējos gados veiksmīgi spēlēja Vācijas Bundeslīgas Dortmundes ''Borussia'' klubā. Līgums noslēgts līdz 2026. gada vasarai ar iespēju vienošanos pagarināt vēl uz sezonu.

Jau pirms gada Anglijas Premjerlīgas klubs ''Manchester United'' vēlējās savā īpašumā iegūt 21 gadus veco Džeidonu Sančo, taču toreiz nevienojās ar Vācijas Bundeslīgas vienību Dortmundes ''Borussia''. Citādāk noticis šovasar, kad spēlētāja iniciatīvas dēļ Mančestras klubam izdevās panākt vienošanos un Dortmunde par Sančo saņems 85 miljonus eiro.

Bija zināms, ka ''Manchester United'' oficiāli par futbolista pievienošanos klubam paziņos pēc 2020. gada Eiropas čempionāta futbolā, kurā Anglija aizspēlējās līdz finālam. Šodien vienība paziņojusi, ka ar Sančo noslēgts līgums līdz 2026. gada jūniju ar iespēju to pagarināt vēl par gadu.

''Vienmēr būšu pateicīgs Dortmundei par doto iespēju apliecināt sevi pieaugušo futbolā. Vienmēr zināju, ka atgriezīšos Anglijā. Iespēja pievienoties ''Manchester United'' ir sapņa piepildījums un nevaru sagaidīt, kad varēšu spēlēt Premjerlīgā. Šī ir jauna un meistarīga komanda un zinu, ka, kopīgi strādājot, mēs varam izdarīt ko īpašu,'' kluba mājaslapā citēts Sančo.

Savukārt komandas galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs atklāja, ka Sančo ir tieši tāds spēlētājs, kāds ''Manchester United'' ir nepieciešams: ''Džeidons ir tāda tipa spēlētājs, kādu vēlējos redzēt komandā. Viņš ir uzbrucējs labākajās ''Manchester United'' tradīcijās. Viņš būs manas komandas nozīmīga daļa un ar nepacietību gaidu redzam viņa progresu kopā ar mums.''

"Watford" audzēknis Sančo 15 gadu vecumā nokļuva "Manchester City" sistēmā, bet divus gadus vēlāk par nepilniem astoņiem miljoniem eiro tika pārdots Dortmundes ''Borussia". Vācijas Bundeslīgā Sančo piedalījās 114 spēlēs, 82 reizes izejot pamatsastāvā, gūstot 38 vārtus un izdarot 45 rezultatīvas piespēles. Sančo kļuva par divkārtēju Vācijas vicečempionu un 2020./2021. gada sezonā izcīnīja Vācijas kausu.

Izmantotie resursi:
https://www.manutd.com/en/news/deta...


, 2021-07-23 15:30, pirms 3 gadiem
Jauna ēra MU!💪🍾
, 2021-07-23 15:31, pirms 3 gadiem
Hārlands izturēs vēl gadu Dortmundē vai dosies prom jau šovasar vai ziemā?
, 2021-07-23 17:12, pirms 3 gadiem
pendeles miizeejs!
, 2021-07-23 17:59, pirms 3 gadiem
Number 0 rakstīja: Hārlands izturēs vēl gadu Dortmundē vai dosies prom jau šovasar vai ziemā?
22. gada vasarā viņam ieslēdzas release clause, līdz tam Dortmunde var nepārdot vai prasīt anormālas summas.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
3

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.
Koventri komandas futbolistu un līdzjutēju prieki Vemblija stadionā. Foto: Geraint Nicholas/PPAUK/Imago Images/Scanpix
4

Koventri pamatlaika beigās izlien no 0:3, "United" ar milzu izbīli sasniedz finālu

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālā 25. maijā būs Mančestras lielklubu kauja, sarkanajiem velniem šovakar pamatlaika pēdējā pusstundā pamanoties izsēt triju vārtu pārsvaru, papildlaikā ielaižot, taču pretinieku sitienam netiekot ieskaitītam un ar 3:3, 4:2 11 metru sitienu sērijā pieveicot "Championship" līgas komandu "Coventry".