Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Zidāns atsaka Mančestras "United" piedāvājumam, Početino esot ieinteresēts

Zidāns atsaka Mančestras "United" piedāvājumam, Početino esot ieinteresēts
Zinedins Zidāns. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras "United" pēc šķiršanās no norvēģa Ūles Gunnara Sūlšēra uzrunājis Francijas futbola leģendu Zinedinu Zidānu galvenā trenera amatam, tomēr bijušajam Madrides "Real" trenerim interese strādāt šajā britu klubā neesot.

Jau vēstīts, ka pēc zaudējuma "Watford" ar 1:4 no Mančestras "United" galvenā trenera amata atkāpās Ūle Gunnars Sūlšērs, kurš komandu vadīja kopš 2018. gada. Pagaidām par galvenā trenera pienākumu veicēju Mančestrā iecelts Maikls Keriks.

Nu Premjerlīgas turnīra tabulas astotās vietas īpašniece ir jauna komandas vadītāja meklējumos. Kā ziņo britu mediji, uzrunāts ticis 49 gadus vecais francūzis Zinedins Zidāns, kuram visa iepriekšējā trenera karjera bijusi saistīta ar Madrides "Real". Kā apgalvo situācijai tuvu stāvoši avoti, tad Zidāns britu komandas piedāvājumā neesot ieinteresēts.

Kopš maija bez darba esošā Francijas futbola leģenda nesteidz doties strādāt uz "Old Trafford", jo trenera kontekstā tiekot runāts par iespēju tikt pie darba Parīzes "Saint-Germain" vai Francijas izlasē, kad un ja atbrīvosies pozīcijas pie šo komandu stūres.

Tikmēr "Skysports" vēsta, ka Mančestas "United" vakancē ieinteresēts esot Argentīnas futbola speciālists Maurisio Početino, kuram gan līdz 2023. gadam ir spēkā līgums tieši ar Parīzes "Saint-Germain", kurā 49 gadus vecais argentīnietis pilda galvenā trenera pienākumus. Pirms došanās uz Parīzi Početino jau no 2013. līdz 2019. gadam strādāja Premjerlīgā tādos klubos kā "Southampton" un "Tottenham Hotspur".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/
https://www.skysports.com/


, 2021-11-22 10:48, pirms 2 gadiem
Pareizi, Zidans ir TOP treneris, neies tak uz k-kādu vidusmēra komandu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2021-11-22 11:06, pirms 2 gadiem
Kūmans, Skripņiks vai Grigorčuks ?
, 2021-11-22 11:42, pirms 2 gadiem
Zidāns grib iet uz klubu, kur spēlētāji paši visu var nokārtot...
kur trenerim maza loma...

Mančesterā komanda jāveido no jauna... Tas Zidānam neder...
, 2021-11-22 11:47, pirms 2 gadiem
Hose Girtinh0 rakstīja: Piekrītu Lai Zidāns piekristu trenēt tādu miskastes klubu būtu jānotiek brīnumam, vidusmēra klubs kā Juve vai Inter
Lai kä ari man nepatiktu itälu futbols, Juvi un Inter par miskasti nesaucu. Jüs mr. esat nozelojams!
, 2021-11-22 12:14, pirms 2 gadiem
A. Riherts jau veic parunas ar MU?
, 2021-11-22 12:17, pirms 2 gadiem
Tak lai ņem vēlreiz Deividu Moizu...West Ham smuki spēlē, nevajadzēs Lingārdu atdot utt
, 2021-11-22 12:57, pirms 2 gadiem
Ir reāls variants - Lorāns Blāns. Kandidatūra izklausās pat ļoti solīda un reāla.
, 2021-11-22 15:37, pirms 2 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Ir reāls variants - Lorāns Blāns. Kandidatūra izklausās pat ļoti solīda un reāla.
Blaans lidz sezonas beigam butu labakais variants un tad vasara Ten Haagu dabut, bet Blaanam isti nav jeegas pamest Kataru, lai paris meneshus patrenetu MU. Bet diezgan sure esmu, ka Pochettino atnaks decembri un Zidans uz PSG.
, 2021-11-22 20:24, pirms 2 gadiem
Vispār neiedomājos Zidānu Premjerlīgā, viņš kā spēlētājs tur nekad nav bijis, un arī kā treneris droši vien nevēlas tur braukt strādāt. Visur citur (Francijas izlase, Ligue 1, La Liga, Serie A), bet ne Anglija.
, 2021-11-22 21:53, pirms 2 gadiem
Vieni pļūtezeri te salasās..
Mančestera spēlē kā vidusmēra komanda savā līgā, bet sastāvs viņiem ir iespaidīgs ja skatāmies uz uzvārdiem.
Un godīgi sakot trenerim ir liela nozīme, it īpaši futbolā. Taktika, stratēģijas, psiholoģija utt.. To visu veido treneris, kā arī ķīmija veidojas savādāk.
Bieži vien pēc treneru maiņas, komandas spēlē citu futbolu.
Zidans nepiekrita, jo pārāk maz solīja tā vismaz paši angļi runā.. Visu izsaka naudiņa.
, 2021-11-23 22:56, pirms 2 gadiem
..nedomāju, ka Zidānam tas ir naudas jautājums. ja uz Parīzi, tad, visticamāk, lai dabūtu vēl kādu CL kausu. bet gan jau uz Francijas izlasi, kur viņu gaida jau sen. citu variantu nav, ja nu vienīgi vēl Juve.
Koventri komandas futbolistu un līdzjutēju prieki Vemblija stadionā. Foto: Geraint Nicholas/PPAUK/Imago Images/Scanpix
4

Koventri pamatlaika beigās izlien no 0:3, "United" ar milzu izbīli sasniedz finālu

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālā 25. maijā būs Mančestras lielklubu kauja, sarkanajiem velniem šovakar pamatlaika pēdējā pusstundā pamanoties izsēt triju vārtu pārsvaru, papildlaikā ielaižot, taču pretinieku sitienam netiekot ieskaitītam un ar 3:3, 4:2 11 metru sitienu sērijā pieveicot "Championship" līgas komandu "Coventry".
"Liverpool" futbolisti. Foto: AP/Scanpix
1

Klops atpūtina līderus, tālsitieni atnes ''Liverpool'' trīs punktus pret ''Fulham''

Anglijas Premjerlīgas 34. kārtā ''Liverpool'' svinēja svarīgu uzvaru Londonā pār ''Fulham'', bet cita Liverpūles komanda ''Everton'' atstāja sausā Notingemas ''Forest''. Drošas uzvaras arī Birmingemas ''Aston Villa'' un ''Crystal Palace'' klubiem.
Martins Ēdegors un Leandro Trosārs. Foto: Reuters/Scanpix

''Arsenal'' uzvar viesos un pagaidām atgriežas Premjerlīgas līderpozīcijā

Šodien Anglijas Premjerlīgas 34. kārtas ietvaros uzvarēja Londonas ''Arsenal'', kas, gūstot vārtus katrā no puslaikiem, ar 2:0 pārspēja Vulverhemptonas ''Wanderers''. Panākums ļāvis pagaidām nonākt čempionāta līderpozīcijā.