Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Rezultatīvais Agvero uz gadu pagarina līgumu ar Mančestras "City"

Rezultatīvais Agvero uz gadu pagarina līgumu ar Mančestras "City"
Serhio Agvero. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. Rezultatīvais argentīniešu uzbrucējs Serhio Agvero līdz 2021.gada sezonas beigām pagarinājis līgumu ar Anglijas futbola premjerlīgas čempioni Mančestras "City".

Līzšinējais Agvero un Mančestras kluba līgums beigtos 2020.gada vasarā, taču tagad vienošanās pagarināta vēl uz vienu sezonu. 30 gadus vecais Agvero iepriekšējā sezonā kļuva par visu laiku labāko "City" komandas vārtu guvēju. Viņš Mačestras kluba rindās ir guvis 204 vārtus.

"Esmu laimīgs, ka varēšu komandā palikt vēl par gadu ilgāk. Mans mērķis, kad pievienojos "City" komandai, bija nospēlēt desmit sezonas šajā lieliskajā komandā. Septiņas jau esmu aizvadījis, šī ir astotā, bet tagad man ir līgums vēl uz diviem gadiem," norādījis Agvero.

Tikmēr kluba sporta direktors Čiki Begiristains norādījis, ka Agvero ir bijusi svarīga kluba sastāvdaļa kopš ierašanās 2011.gadā. "Mēs esam lepni, ka komandā spēlē viens no pasaules labākajiem uzbrucējiem," sacīja "City" pārstāvis.

Izmantotie resursi:
LETA


Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
2

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.
Koventri komandas futbolistu un līdzjutēju prieki Vemblija stadionā. Foto: Geraint Nicholas/PPAUK/Imago Images/Scanpix
4

Koventri pamatlaika beigās izlien no 0:3, "United" ar milzu izbīli sasniedz finālu

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālā 25. maijā būs Mančestras lielklubu kauja, sarkanajiem velniem šovakar pamatlaika pēdējā pusstundā pamanoties izsēt triju vārtu pārsvaru, papildlaikā ielaižot, taču pretinieku sitienam netiekot ieskaitītam un ar 3:3, 4:2 11 metru sitienu sērijā pieveicot "Championship" līgas komandu "Coventry".
"Liverpool" futbolisti. Foto: AP/Scanpix
1

Klops atpūtina līderus, tālsitieni atnes ''Liverpool'' trīs punktus pret ''Fulham''

Anglijas Premjerlīgas 34. kārtā ''Liverpool'' svinēja svarīgu uzvaru Londonā pār ''Fulham'', bet cita Liverpūles komanda ''Everton'' atstāja sausā Notingemas ''Forest''. Drošas uzvaras arī Birmingemas ''Aston Villa'' un ''Crystal Palace'' klubiem.