Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Huddersfield" par treneri ieceļ "Borussia" rezerves komandas treneri Zīvertu

"Huddersfield" par treneri ieceļ "Borussia" rezerves komandas treneri Zīvertu
Jans Zīverts. Foto: AP / Scanpix

Anglijas Premjerlīgas pastarīte "Huddersfield Town" par komandas galveno treneri nolīgusi 36 gadus veco vāciešu speciālistu Jani Zīvertu, ar kuru noslēgts līgums uz divarpus sezonām.

"Huddersfield" pēc 23 spēļu kārtām sakrājusi tikai 11 punktus un atrodas pēdējā 20. vietā Premjerlīgas tabulā, diezgan droši tuvojoties izkrišanai uz Čempionātu. Janvāra sākumā Anglijas kausa izcīņas trešajā kārtā "Huddersfield" piekāpās Čempionātā spēlējošajai "Bristol City" un 14. janvārī tika pārtrauktas darba attiecības ar galveno treneri Dāvidu Vāgneru.

Pēdējo nedēļu komandas vadība tika uzticēta pagaidu trenerim Markam Hadsonam, taču jau uzreiz bija skaidrs, ka tiks meklēts speciālists, kurš pārņems pilna laika vakanci. Tagad tas atrasts - par komandas galveno treneri iecelts 36 gadus vecais vācietis Jans Zīverts.

Šis Zīvertam ir straujš kāpums karjerā, jo pēdējos divus gadus viņš vadīja Vācijas Bundeslīgas kluba Dortmundes "Borussia" rezerves komandu. Vēl pirms tam sezona kā "Bochum" U19 komandas trenerim, bet 2015./2016. gada sezonā bija pēc spēka ceturtās līgas kluba "Rot-Weiss Essen" galvenais treneris. Pavasarī Zīvertu atbrīvoja, jo komanda bija nonākusi izkrišanas zonā.

Debija pie "Huddersfield" stūres Zīvertam sagaidāma otrdien, kad savā laukumā jātiekas ar "Everton".

Izmantotie resursi:
https://www.htafc.com/


Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.