Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Treneri pārdevusī "Brighton" atrod aizvietotāju

Treneri pārdevusī "Brighton" atrod aizvietotāju
Roberto De Dzerbi. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Brighton&Hove Albion" septembra sākumā atvadījās no galvenā trenera Greiema Potera, kuru kopā ar asistentiem par vairāk nekā 25 miljoniem eiro iegādājās Londonas "Chelsea". Viņa vietā stāsies itāļu speciālists Roberto De Dzerbi.

43 gadus vecā Roberto De Dzerbi iepriekšējā darba vieta bija Ukrainas klubs Doneckas "Shakhtar", taču jūlijā viņš pieņēma lēmumu atstāt klubu, kas gadu gaitā daudz cietis Krievijas izraisītā kara dēļ.

De Dzerbi, kurš bija "Brighton" pirmā izvēle kā Greiema Potera aizvietotājs, parakstījis līgumu uz četriem gadiem. Bijušais "Napoli" kluba pussargs pirms Doneckas trīs gadus trenēja Itālijas klubu "Sassuolo", ar mazbudžeta komandu divreiz tiekot Itālijas A sērijas labāko astoņu komandu pulkā.

"Brighton" nākamo spēli aizvadīs 1. oktobrī, kad viesos spēkosies pret "Liverpool".

Jaunās sezonas ievadā komanda sešos mačos izcīnījusi četras uzvaras un reizi cīnījusies neizšķirti, Premjerlīgā ieņemot ceturto vietu. Pēc Tomasa Tuhela atlaišanas Londonas "Chelsea" piesaistīja Poteru un viņa asistentus, kopā šķiroties no vairāk kā 25 miljoniem eiro, kas ir jauns rekords par treneri.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2022-09-20 04:28, pirms 2 gadiem
come on you seaguls
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.