Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Rodžerss nedomā pamest ''Leicester'' galvenā trenera amatu: ''Esmu pareizajā vietā''

Rodžerss nedomā pamest ''Leicester'' galvenā trenera amatu: ''Esmu pareizajā vietā''
Brendans Rodžerss. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas ''Leicester'' galvenais treneris Brendans Rodžerss medijiem pilnībā noliedzis izskanējušās runas par iespējamo kļūšanu par ''Manchester United'' galveno treneri gadījumā, ja tiks atlaists Ūle Gunnars Sulšērs.

Jaunā sezona ar dažādiem rezultātiem sākusies Mančestrā, kur ''United'' to nav iesācis pārāk veiksmīgi, par spīti tam, ka pirms sezonas un tās sākumā tika veikti ievērojami sastāva uzlabojumi. Zaudējumi un nepārliecinošais sniegums lika izvērtēt galvenā trenera Ūles Gunnara Sulšēra nākotni, taču vadība nesteidzās ar speciālista atbrīvošanu no amata, kamēr daļa futbolistu norvēģim zaudējusi ticību.

Kā viens no kandidātiem uz Sulšēra amatu atbrīvošanas gadījumā tika minēts itālis Antonio Konte, taču speciālists pēc Nunu Išpiritu Santuša atbrīvošanas no ''Tottenham'' galvenā trenera amata kļuva par šīs komandas speciālistu. Kā cits kandidāts ticis minēts ''Leicester'' treneris Brendans Rodžerss, kurš gan runas noliedzis. ''Uzdot šādu jautājumu ir necieņa pret treneri, kurš šobrīd strādā par Mančestras galveno treneri. Pie tam, nevaru neko komentēt, jo runas nav patiesas. Esmu lepns strādāt Lesterā. Kluba līdzjutējiem un spēlētājiem dzirdēt šādas runas nav patīkami, bet no mana personīgā skatupunkta, ar to ir jāsadzīvo, taču par šādām baumām vispār nedomāju,'' žurnālistiem savu viedokli izklāstīja treneris.

Rodžerss Lesterā strādā pēdējos divus gadus, palīdzot klubam izcīnīt Anglijas Līgas kausu. ''Man ir liels respekts pret kluba esošajiem īpašniekiem, kuri turpina iepriekš iesākto. Jūtu, ka esmu pareizajā vietā, pareizajā laikā un ar pareizajiem cilvēkiem,'' turpināja Rodžerss.

Trenera karjeras laikā Brendans Rodžerss bez Lesteras trenējis arī tādas komandas kā ''Watford'', ''Reading'', ''Swansea'', ''Liverpool'' un Glāzgovas ''Celtic''. ''Leicester'' Premjerlīgas sezonu turpinās šajā nedēļas nogalē pret Londonas ''Chelsea'', kamēr ''Manchester United'' spēkosies pret ''Watford''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/manches...


, 2021-11-18 18:39, pirms 2 gadiem
Paldies dievam!
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.