Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Minhenes "Bayern" un "Liverpool" panākušas vienošanos par Manē summu

Minhenes "Bayern" un "Liverpool" panākušas vienošanos par Manē summu
Sadio Manē. Foto: imago images/News Images/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas čempione Minhenes "Bayern" vienojusies par senegāliešu uzbrucēja Sadio Manē iegādi. Anglijas Premjerlīgas vicečempione "Liverpool" par darījumu saņems garantēto summu 32 miljonus eiro, kas ar bonusiem var pieaugt līdz 41 miljonam.

Sadio Manē pēc Čempionu līgas fināla pavēstīja, ka vēlas pamest Liverpūli, un galvenā pretendente uz viņa pakalpojumiem jau no sākuma bija Minhenes "Bayern". Bundeslīgas čempionu pirmie piedāvājumi tika atraidīti, jo bija pārāk zemi, bet piektdien pusēm izdevies panākt vienošanos.

"Liverpool" par pāreju saņems 32 miljonus eiro, tāpat darījumā iekļauts sešu miljonu bonuss, kas piesaistīts Manē aizvadītajiem mačiem, un trīs miljonu bonuss par uzbrucēja un komandas panākumiem. 30 gadus vecā Senegālas zvaigzne ar "Bayern" parakstīs trīs gadu līgumu.

Manē Liverpūlē spēlēja kopš 2016. gada, kad viņš tika iegādāts no "Southampton". Aizvadītajā sezonā viņš visos turnīros kopā izcēlās ar 23 vārtiem, komandai izcīnot FA un Līgas kausus. Čempionu līgā "Liverpool" piedzīvoja zaudējumu finālā, bet Premjerlīgā par vienu punktu atpalika no uzvarētājas "Manchester City".

Ar Manē pāreju tiks pielikts punkts "Liverpool" ikoniskajam uzbrukuma trijniekam, ko viņš veidoja kopā ar Mohamedu Salāhu un Robertu Firmīnu. Produktīvie uzbrucēji palīdzēja 2019. gadā triumfēt Čempionu līgā un gadu vēlāk triumfēt Premjerlīgā, kas "Liverpool" nebija izdevies 30 gadus.

"Liverpool" uzbrukuma līniju nule papildināja urugvajietis Darvins Nunjess.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2022-06-18 09:02, pirms 2 gadiem
Manē, Sanē vēl pilnam komplektam vajag no Totenham Kane
, 2022-06-18 09:06, pirms 2 gadiem
Izcilnieks. Summu arī nospieda maksimāli zemāk, jo pool gribēja vairāk sākotnēji.
, 2022-06-18 09:19, pirms 2 gadiem
lai veicas!
, 2022-06-18 09:38, pirms 2 gadiem
Bayern Mane kā centra uzbrucēju plāno izmantot,Pool viņš vairāk pa malu ganījās,bet Minhenei tur jau Sane un Gnabri priekšā?
, 2022-06-18 09:49, pirms 2 gadiem
NilsK rakstīja: Bayern Mane kā centra uzbrucēju plāno izmantot,Pool viņš vairāk pa malu ganījās,bet Minhenei tur jau Sane un Gnabri priekšā?
Laikam wingā plāno vairāk. Visticamāk uz doto brīdi wingos būtu Mane un Comans. Tad tikai nāk Sane un Gnabry. Bet laikam jātiek skaidrībā ar Lewandowski un Gnabry līgumiem. Es tiesa labāk gribētu, ka dowskis prom, iekasēt naudu un ar Mane laist kā false 9.
, 2022-06-18 22:01, pirms 2 gadiem
..kā saka vācu prese: šī pāreja Manē CV ir kritiens uz leju.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.