Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Ronaldu atzīst tuvo pāreju uz "Manchester City" un kritizē "United" progresa neesamību

Ronaldu atzīst tuvo pāreju uz "Manchester City" un kritizē "United" progresa neesamību
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Žurnālists Pīrss Morgans no sarunas ar "Manchester United" superzvaigzni Krištianu Ronaldu līdz šim bija publicējis virkni izgriezumu, bet iepriekšējā vakarā sabiedrības uzmanībai tika piedāvāta 45 minūšu ilga pirmā daļa jeb pirmais puslaiks no pilnās intervijas.

Sarunas pirmajā puslaikā Ronaldu daudz stāstīja par ģimenes traģēdiju, šogad zaudējot vienu no dvīņiem, un izteica lielu pateicību Anglijas sabiedrībai par atbalstu grūtajā brīdī, bet futbola ziņā runāja par to, cik pārsteigts bija par "Manchester United" progresa trūkumu – viņam atgriežoties, progress salīdzinājumā ar iepriekšējo posmu bijis nulle, kamēr tādi klubi kā "Real Madrid" un Turīnas "Juventus", kuros viņš spēlēja starp šiem posmiem, gājuši uz priekšu gan metožu, gan tehnoloģiju, gan infrastruktūras ziņā. Tāpat Ronaldu pauda izbrīnu par sporta direktora Ralfa Rangnika, kurš, viņaprāt, pat neesot treneris, iecelšanu pagaidu galvenā trenera amatā. Rangniks iepriekš gan bija vadījis virkni Vācijas klubu un nu kļuvis par Austrijas izlases galveno treneri.

Ja šie izgriezumi jau bija publicēti, tad pirmā puslaika ievadā Ronaldu atzīst, ka baumas pirms gada par iespējamo nokļūšanu "Manchester City" bija patiesas: "Godīgi sakot, pāreja bija tuvu. Arī Gvardiola, šķiet, pirms divām nedēļām atzina, ka viņi ļoti centās mani iegūt. Taču jūs zināt manu vēsturi "Manchester United", tā vietu manā sirdī, manas jūtas pret šo klubu – tas arī visu izšķīra. Un, protams, Alekss Fērgusons, kurš teica, ka mana pievienošanās "Manchester City" nav iedomājama. Atbildēju: "Labi, bos!"

Nevaru teikt, ka pāreja uz "Manchester City" nebija tuvu, bet beigu beigās tas [nepievienošanās] bija apzināts lēmums, kuru es nenožēloju. Pieņēmu lēmumu un atkārtoju, ka tas bija apzināts, labs lēmums. Un situācija pēc tam 72 stundu laikā kardināli mainījās. Pārrunas notika ne vien ar "Manchester City", bet arī ar citiem klubiem, taču "Manchester United" tobrīd nemaz nefigurēja. Tas, ka parādījās "Manchester United" variants, pārsteidza visus – pat mani."

Tāpat Ronaldu atzina, ka jaunajai paaudzei – ne tikai "Manchester United" - ir pavisam cita mentalitāte un ka jauniešiem nerūp futbola profesionālā puse, trūkst vēlmes mācīties no labākajiem – viņam padomu neprasot gandrīz neviens. Viņš uzskata, ka jaunās paaudzes spēlētājiem būs grūti veidot ilgstošas karjeras, taču, vaicāts par labajiem piemēriem komandā, izcēla savu tautieti Djogu Dalotu – vēl arī jaunieguvumus Lisandro Martinesu un Kazemiru, kuri gan ir 24 un 30 gadus veci. Pirmā puslaika noslēgumā Ronaldu arī pauda sarūgtinājumu par kritiku no bijušajiem kluba biedriem Veina Rūnija un Gerija Nevila. "Viņi ir kolēģi, nevis mani draugi," piebilda Ronaldu, uzskatot, ka publiskās personas cenšas uz viņa rēķina uzlabot pašu atpazīstamību un ka publiskajā vidē par viņu tiek izplatīts daudz nepatiesību.


Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.


, 2022-11-17 11:45, pirms gada
Toksiski, ceru, ka pazudīs ātri no United.
, 2022-11-17 11:58, pirms gada
Tas jau nav noslēpums ko viņš saka..
To teica Mourinjo,Zlatans,DiMarija un citi pēc došanās prom no MU
, 2022-11-17 13:33, pirms gada
Ko Ronaldo Grībej lai komandu ap viņu veido ,viņa laiks ir pagajis ,bet laikam nesaprot.
, 2022-11-17 14:30, pirms gada
MU faniem droši vien ir lieliskas atmiņas par CR jaunības gadiem, varbūt tāpēc daži nav gatavi paskatīties uz šamējo ar šodienas aci. Bet augsta līmeņa komandu ap viņu veidot vairs nav vērts, tas tak ir skaidrs. Uzskatāmībai pievienoju bildīti. ';
, 2022-11-17 16:40, pirms gada
..virsraksts tāds, it kā janvārī šis jau būs City.
, 2022-11-17 18:18, pirms gada
Wow, noklausoties interviju radās tik viens secinājums- es nevaru iedomāties nevienu citu, kurš būtu galvu savā tirsā tik dziļi iebāzis kā vinš. Pie visa, kas viņam apkārt notiek vainīgi ir visi citi, pats vispār nekur un neko.
, 2022-11-18 12:00, pirms gada
Nu tas ka MU ir toksiska komanda ir pilnīgi skaidrs. Paskaitiet cik trenerus un spēlētājus šī komanda ir nomainījusi pēc Fergusona un cik trofejas vai medaļas tā ir nopelnījusi. Diemžēl šī ir komanda kura nespēj iet pareizo komandas būvniecības ceļu. Šī ir faktiski PSG tipa komanda - pērkam visu labāko, kopā kaut kā nespēlē, vainīgs treneris, ņemam jaunu, jauns treneris, jauni spēlētāji un pielieciet vēl cirka mūziku klāt un doma ir skaidra...

Zēl, esmu MU fans kopš 2003.gada, bet te nekas labs nav gaidāms.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.