Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Klops: "Šobrīd labākais spēlētājs pasaulē ir Salāhs"

Klops: "Šobrīd labākais spēlētājs pasaulē ir Salāhs"
Mohameds Salāhs. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vicelīdere "Liverpool" sestdien izbraukumā ar 5:0 sasita "Watford". Ar vārtiem izcēlās arī Mohameds Salāhs, kurš jauno sezonu sācis izcilā formā un kārtējo reizi izpelnījies komandas galvenā trenera Jirgena Klopa uzslavas.

"Viņa pienesums bija milzīgs," par vārtus guvušo un rezultatīvu piespēli izdarījušo Mohamedu Salāhu teica Jirgens Klops. "Piespēle pirmajos vārtos bija lieliska, bet otrie vārti bija īpaši. Viņš atrodas virsotnē. To redzam mēs visi. Kurš ir labāks par viņu? Mums nav jārunā par Lionela Mesi un Krištianu Ronaldu pienesumu futbolam un viņu dominanci. Taču šobrīd labākais pasaulē ir Salāhs."

Ēģiptes uzbrucējs "Liverpool" sastāvā, ieskaitot visus turnīrus, vārtus guvis jau astoņās spēlēs pēc kārtas. Premjerlīgā viņš laukumā devies astoņās spēlēs un guvis septiņus vārtus – katrā mačā pa vienam precīzam sitienam. Savukārt Čempionu līgā Salāhs divās spēlēs iesitis trīs vārtus – vienus pret "AC Milan" un divus pret "Porto".

"Viņš ir vecumā, kurā var progresēt, un tieši to viņš dara. Piespēle Sadio [Manē] vārtos bija neticama. To viņš iemācījās starpsezonas laikā. Atgriežoties komandā, redzējām, ka viņš savam arsenālam ir pievienojis ko jaunu," teica Klops.

"Sezonas laikā mums nav tik daudz laika, lai strādātu pie niansēm. Spēlētāji to dara paši. Viņš visu laiku rāda vienlīdz labu sniegumu un notur līmeni. Viņš pie mums spēlē piecus gadus un šajā laikā ir bijis starp pieciem labākajiem spēlētājiem pasaulē. Bet pašlaik viņš ir pirmais. Mo vairākus gadus ir augstākajā līmenī, un viņš spēj vēl, jo redzu viņā vēlmi uzlabot sniegumu," padoto slavēja Liverpūles galvenais treneris.

Pēdējās 15 Premjerlīgas ietvaros aizvadītajās spēlēs Salāhs izcēlies ar 12 vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


, 2021-10-17 11:16, pirms 3 gadiem
Pilnībā piekrītu.
, 2021-10-17 12:30, pirms 3 gadiem
Zlatans savos 40 labāks.
, 2021-10-17 13:37, pirms 3 gadiem
Tieši laikā. Salāhs tagad uzsāk pārrunas par līguma pagarināšanu.
, 2021-10-17 14:10, pirms 3 gadiem
..jā, piespēle Manē bija meistara cienīga un pēdējos iesistos vārtus vispār var skatīties un skatīties
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.