Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Brentford" un citi Premjerlīgas klubi izrādījuši vēlmi piesaistīt Ēriksenu

"Brentford" un citi Premjerlīgas klubi izrādījuši vēlmi piesaistīt Ēriksenu
Kristians Ēriksens. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubi izrādījuši vēlmi parakstīt līgumu ar dāņu pussargu Kristianu Ēriksenu, kurš pagājušajā vasarā Eiropas čempionāta mačā saļima laukumā.

Kristians Ēriksens pirms neilga laika pauda, ka viņa mērķis ir novembrī pārstāvēt Dānijas izlasi Pasaules kausā Katarā. Šobrīd viņš individuāli trenējas Šveicē, netālu no robežas ar Itāliju. Ēriksens mitinās Milānas pievārtē. Pagājušajā sezonā pussargs kopā ar "Inter" kļuva par Itālijas čempionu, taču pirms neilga laika nācās lauzt līgumu, jo Itālijā nedrīkst spēlēt ar ķermenī ievietotu defibrilatoru sirdsdarbības regulēšanai.

"Brentford" komandas galvenais treneris ir dānis Tomass Franks, tāpat sastāvā atrodami vairāki Dānijas izlases spēlētāji, kuri Ēriksenam ir labi pazīstami. Taču jaunpienācēja nav vienīgā Premjerlīgas komanda, kas sākusi sarunas ar Ēriksenu.

Pussargs sešus ar pusi gadus pavadīja "Tottenham" rindās, līdz 2020. gadā devās uz Itāliju. "Tottenham" galvenais treneris Antonio Konte pauda, ka Ēriksenam durvis vienmēr būs atvērtas. Viņi kopā strādājuši arī Milānā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


, 2022-01-17 23:12, pirms 2 gadiem
Newcastle projekts ar Saudi arī varētu būt labs variants, ceru, ka viss izdosies.
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.