Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Londonas "Arsenal" par 22,5 miljoniem eiro pārdod Volkotu

Londonas "Arsenal" par 22,5 miljoniem eiro pārdod Volkotu
Teo Volkots
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Everton" šovakar paziņoja par 28 gadus vecā angļu priekšējās līnijas spēlētāja Teo Volkota iegādi. Līgums noslēgts uz trīsarpus gadiem.

"Esmu ieradies "Everton", jo vēlos klubu iestumt nākamajā līmenī," sacīja Teo Volkots, kuram ar "Arsenal" vēl bija spēkā līgums uz pusotru sezonu. "Un, ņemot vērā komandā esošos spēlētājus, uzskatu, ka nākamais līmenis ir sasniedzams. Fakts, ka klubam tuvākajos gados taps jauns stadions, nozīmē to, ka "Everton" gaida aizraujošs periods."

"Arsenal" par Volkota pārdošanu iekasēs 22,5 miljonus eiro, bet Volkots Liverpūles klubā saņemšot tikpat, cik Londonā, proti, 110 tūkstošus sterliņu mārciņu jeb 124,3 tūkstošus eiro nedēļā. Jeb gandrīz 6,5 miljonus eiro gadā. "Southampton" audzēknis Volkots "Arsenal" spēlēja kopš 2006. gada janvāra, kad tika nopirkts par 10,5 miljoniem eiro.

Pagājušajā sezonā Volkots Premjerlīgā sāka 23 no 28 spēlēm un guva desmit vārtus, bet visos turnīros kopā 37 spēlēs izcēlās ar 19 precīziem sitieniem. Šosezon Volkots Premjerlīgā visos sešos mačos gājis uz maiņu un vārtus nav guvis, pie lielāka spēles laika tiekot kausa izcīņās un Eiropas līgā (šajos turnīros desmit spēlēs četri vārti). Anglijas izlasē Volkots aizvadījis 47 mačus un guvis astoņus vārtus, taču šajā ciklā tika saukts vien uz pirmajām spēlēm.

"Everton" ar 27 punktiem 23 spēlēs ieņem devīto vietu un nākamos divus mačus pret "West Brom" un "Leicester" aizvadīs savā laukumā. "Everton" jau ir izkritusi no visām kausa izcīņām. Janvārī par kluba pirmo pirkumu kļuva Turcijas izlases uzbrucējs Dženks Tosuns, kurš no Stambulas "Besiktas" tika nopirkts par 22 miljoniem eiro.

Izmantotie resursi:
Walcott: I Want To Push Everton To The Next...


, 2018-01-17 20:25, pirms 6 gadiem
Noteikti iet starting11, bet nu komanda ir tik dziļa, ka netikšana eirokausos, var smagi iedragat spēletāju minutes, jau šosezon gribētos vairāk redzēt Lookmanu un Vlasiču.

Everton kļuvusi kā tada ex-izlases spēletaju pieturvietu: Barry, Cleverley, Rooney, Lennons un tagad Volcots.
, 2018-01-17 20:30, pirms 6 gadiem
Viens no iemesliem kāpēc sāku fanot par Arsenal. Lai viņam veicas un paldies! Tagad Mikiju un Aubu uz Arsenal, lūdzu!
, 2018-01-17 20:52, pirms 6 gadiem
hulkman rakstīja: Viens no iemesliem kāpēc sāku fanot par Arsenal. Lai viņam veicas un paldies! Tagad Mikiju un Aubu uz Arsenal, lūdzu!
cerams ka arī nopirks jo sančes laikam uz mu ..un beigās vēl sanāks tā ka pašam Wengeram būs jāskrien laukumā ..jo nebūs kas spēlē
p.s.būs interesanti pavērot līdzjutēju reakciju nākošajā mājas spēlē pēc pagājušās spēles
, 2018-01-17 21:02, pirms 6 gadiem
bobiits rakstīja: cerams ka arī nopirks jo sančes laikam uz mu ..un beigās vēl sanāks tā ka pašam Wengeram būs jāskrien laukumā ..jo nebūs kas spēlē
p.s.būs interesanti pavērot līdzjutēju reakciju nākošajā mājas spēlē pēc pagājušās spēles
spēlēt jau būs kam, jo diezgan daudz jaunie ir parakstīti, lai gan tagad dažs labs grands vēlas izpirkt pa kādam kadram...Gvardiola būs aplauzies ja MU izpirks, jo viņš cerēja starpsezonā par brīvu piesaistīt
, 2018-01-17 21:26, pirms 6 gadiem
Pārdodiet vēl kādu un tad jau pats Vengers varēs doties laukumā - vispār es to gribētu redzēt.
, 2018-01-17 21:31, pirms 6 gadiem
Domāju ka šosezon Arsenal kritīs zemāk un zemāk turnīra tabulā. Es pat Arsenal vairs nepieskaitītu pie Anglijas vadošajiem klubiem bet gan tikai pie vidusmēra. Sančess tak arī aizies un Ozilam arī ir laiks tīties no turienes projām ja ir pietiekami gudrs nenorakt savu karjeru.
, 2018-01-17 21:36, pirms 6 gadiem
edviins straume rakstīja: Pārdodiet vēl kādu un tad jau pats Vengers varēs doties laukumā - vispār es to gribētu redzēt.
Nesaprotu, par ko Te raudāšana. Valkots jau bija noiets etaps Arsenālam. Uz doto brīdi, es labāk redzu jauno Nelsonu viņa vietā. Ņemot vērā, ka Arsenal skauts tagad ir Svens Mislintats, ticu, ka Auba un Mikijs nav nekas nereāls. Mazāk gan ticu tam, ka Velbeks aizies uz Bešiktaš un Malcoms nāks viņa vietā, jo pēc Mikija parādīšanās pie apvāršņa, par Malcomu vairs nav ziņu.
, 2018-01-17 21:48, pirms 6 gadiem
hulkman rakstīja: Nesaprotu, par ko Te raudāšana. Valkots jau bija noiets etaps Arsenālam. Uz doto brīdi, es labāk redzu jauno Nelsonu viņa vietā. Ņemot vērā, ka Arsenal skauts tagad ir Svens Mislintats, ticu, ka Auba un Mikijs nav nekas nereāls. Mazāk gan ticu tam, ka Velbeks aizies uz Bešiktaš un Malcoms nāks viņa vietā, jo pēc Mikija parādīšanās pie apvāršņa, par Malcomu vairs nav ziņu.
Man nekādas raudāšanas nav - man jau par to Vengera politiku ir vienalga. Protams tu te vari zīmēt baigo ubersastāvu kas nākotnē Arsenal būs. Es tikai redzu realitāti - aizvien skumjākus rezultātus, vecu marasmātiķi pie stūres kura laiks jau sen kā ir beidzies, komandas vadību kurai ir pofig kas notiek komandā, vairāk spēlētāju iet prom no Arsenal nekā nāk klāt un neviens jau ar neraujas doties uz Arsenal un Vengera. Kamēr abas Mančestras, Totenhema, Čelsija, Liverpool ar katru gadu paliek tikai spēcīgākas un progresē, tad Arsenal tikai lēnām regrasē, degradē un slīd lejup.
, 2018-01-17 22:22, pirms 6 gadiem
edviins straume rakstīja: Man nekādas raudāšanas nav - man jau par to Vengera politiku ir vienalga. Protams tu te vari zīmēt baigo ubersastāvu kas nākotnē Arsenal būs. Es tikai redzu realitāti - aizvien skumjākus rezultātus, vecu marasmātiķi pie stūres kura laiks jau sen kā ir beidzies, komandas vadību kurai ir pofig kas notiek komandā, vairāk spēlētāju iet prom no Arsenal nekā nāk klāt un neviens jau ar neraujas doties uz Arsenal un Vengera. Kamēr abas Mančestras, Totenhema, Čelsija, Liverpool ar katru gadu paliek tikai spēcīgākas un progresē, tad Arsenal tikai lēnām regrasē, degradē un slīd lejup.
Taisnība jau vien Tev ir. 12 gadus no vietas jau ir stagnēšana, ja pirms tam mēs vēl bijām regulārs top4 klubs ar regulāru ČL futbolu, tad tagad esam arī bez tā un pat tas pats F.A kauss vairs nespīd. Klusībā ceru, ka Ančeloti baumas ir patiesas, taču ko tas mainīs, ja pie teikšanas joprojām ir Kroenke?
, 2018-01-18 12:41, pirms 6 gadiem
Pilnīgs bardaks tas Everton. Pēdējās 3 spēles no sešām nulle sitieni vārtu rāmī. Alardaiss visā savā burvībā. Paskatoties sastāvu nu nafig viņiem Valkots? Vienīgais klubs, kas bija gatavs pacelt 100000 mārciņas nedēļā algas čeku par soliņa deldētāju. Ceru, ka kļūdos un jauns izaicinājis sapurinās čali, jo talants jau ir, bet nu pārāk jau apmierināts izskatījās katru spēli no beņķa lūrēt Emirates stadionā.
Un Arsenal cer dabūt Mikhtarjanu pret Sančesu no United, jo necerēt dabūt kādu augstākas klases špīleru ar ambicijām tajā klubā. Arsenal īpašniekiem pilnīgs mīkstais uz sportiskajiem panākumiem, jo nauda nāk tā vai tā.
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.