Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

De Breine atzīts par Premjerlīgas sezonas labāko spēlētāju

De Breine atzīts par Premjerlīgas sezonas labāko spēlētāju
Kevins De Breine. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgā izziņoti individuālo balvu laureāti aizvadītajā 2019./20. gada sezonā. Par čempionāta labāko spēlētāju atzīts Mančestras ''City'' līderis Kevins De Breine.

Beļģijas izlases pussargs Kevins De Breine Mančestras ''City'' rindās šosezon aizvadīja 35 mačus, gūstot 13 vārtus un izdarot 20 rezultatīvas piespēles partneriem, atkārtojot Tjerī Anrī uzstādīto piespēļu rekordu 2002./03. gada sezonā. Žuzepa Gvardiolas vadītā ''City'' finišēja otrajā vietā.

Sezonas labākā trenera un labākā jaunā spēlētāja balvas saņēma čempionvienības ''Liverpool'' pārstāvji - savu komandu līdz Premjerlīgas titulam aizvedušais vācu treneris Jirgens Klops un Liverpūles aizsargs Trents Aleksandrs-Ārnolds. 38 spēlēs Aleksandrs-Ārnolds izcēlās ar četriem gūtiem vārtiem. Jāatzīmē, ka liverpūliešu aizsargs bija viens no De Breines konkurentiem uz labākā spēlētāja titulu kopā ar kluba biedriem Sadio Manē un Džordanu Hendersonu, kā arī rezultatīvajiem uzbrucējiem Deniju Ingsu ("Southampton'') un Džeimiju Vārdiju ("Leicester), un "Burnley'' vārtsargu Niku Poupu.

"Tottenham Hotspur" zibenīgais Dienvidkorejas uzbrucējs Hinmins Sons tika pie sezonas skaistākā vārtu guvuma atzinības - šāds gods Sonam tika par meistarstiķi pret ''Burnley''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/manches...


Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.