Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Aston Villa'' atlaistais Smits kļūst par jauno ''Norwich'' galveno treneri

''Aston Villa'' atlaistais Smits kļūst par jauno ''Norwich'' galveno treneri
Dīns Smits. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komanda ''Norwich'' paziņojusi, ka par tās jauno galveno treneri kļuvis Dīns Smits, kurš pirms nedēļas tika atlaists no ''Aston Villa'' trenera amata. Puses vienojušās par sadarbību uz diviem ar pusi gadiem.

''Norwich'' pēc gada pārtraukuma atgriezās Premjerlīgā, taču sezonu sāka nesekmīgi, pirmajās 11 spēlēs izcīnot tikai vienu uzvaru un divās spēlēs cīnoties neizšķirti. Ar pieciem punktiem tā ieņem noslēdzošo vietu turnīra tabulā, bet pēc pēdējās kārtas, par spīti panākumam, klubs lēma pārtraukt sadarbību ar galveno treneri Danielu Farki.

Pirms nedēļas no ''Aston Villa'' trenera amata tika atbrīvots Dīns Smits, kurš šodien oficiāli iecelts par ''Norwich'' jauno galveno treneri. Puses vienojušās par sadarbību līdz 2023./2024. gada sezonas beigām jeb divām ar pusi sezonām. Cits potenciālais trenera kandidāts Frenks Lampards atsauca savu kandidatūru.

''Šīs bijušas vētrainas septiņas dienas, taču esmu priecīgs atgriezties darbā un strādāt atkal Premjerlīgā,'' pēc kļūšanas par ''Norwich'' jauno treneri atklāja Smits. ''Ir pilnīgi skaidrs, ka pēdējos četros ar pusi gados šeit paveikts lielisks darbs. Tagad mans darbs ir noturēt komandu Premjerlīgā. ''Norwich'' ir liels klubs ar lieliskiem atbalstītājiem, kuri saprot, ko nozīmē būt daļai no komandas. Kopā varam paveikt to, ka komandām šeit spēlēt ir grūti,'' turpināja jaunieceltais treneris.

Par pirmo Dīna Smita spēli ''Norwich'' galvenā trenera amatā kļūs 20. novembrī gaidāmā spēle pret ''Southampton''. Tieši pēc neveiksmes pret šo komandu Smits tika atlaists no ''Aston Villa'' trenera amata. Speciālists bez darba ''Aston Villa'' četrus gadus bija ''Walsall'', bet trīs gadus ''Brentford'' galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.