Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Čempions Gvardiola atzīts par labāko treneri Anglijas Premjerlīgā

Čempions Gvardiola atzīts par labāko treneri Anglijas Premjerlīgā
Jirgens Klops un Peps Gvardiola. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. Spāņu speciālists Žuzeps Gvardiola no čempiones Mančestras "City" otrdien tika atzīts par Anglijas Premjerlīgas futbola čempionāta labāko treneri.

Gvardiolu par labāko atzinusi Līgas treneru asociācija. Balsojumā par šo godu Gvardiola apsteidzis "Liverpool" galveno treneri Jirgenu Klopu, kura vadītā komanda no Mančestras kluba kopvērtējumā atpalika tikai par vienu punktu.

Gvardiola vienību aizvadītajā sezonā aizveda arī līdz Līgas kausam, turklāt sestdien to gaida arī fināls Anglijas Futbola asociācija (FA) kausā. Tiesa, UEFA Čempionu līgā Mančestras "City" nespēja pārvarēt ceturtdaļfināla.

Cīņā par labākā trenera godu Gvardiola bija pirmais, bet viņam sekoja Klops un Maurisio Početino no Totenhemas "Hotspur". Tieši "Liverpool" un "Hotspur" savā starpā tiksies UEFA Čempionu līgas finālā.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2019-05-15 16:39, pirms 5 gadiem
Es jau liktu Eddie Howe no Bournemouth,ar tik maziem resursiem jau kuro gadu saglabajot vietu Premjerliga..Gvardiola diezvai to speetu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-05-15 23:21, pirms 5 gadiem
Vai nevarētu izdzēst to Freda Komentāru? Tā ir atklāta cilvēku maldināšana un krāpšana. Man ir pazīstami cilvēki, kas uzķērās uz šito idiotismu. Tās ierīces ne tikai praktiski neko neietaupa, bet pat maksā brīžiem vismaz 5x dārgāk nekā ebayā utml.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.
Koventri komandas futbolistu un līdzjutēju prieki Vemblija stadionā. Foto: Geraint Nicholas/PPAUK/Imago Images/Scanpix
4

Koventri pamatlaika beigās izlien no 0:3, "United" ar milzu izbīli sasniedz finālu

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālā 25. maijā būs Mančestras lielklubu kauja, sarkanajiem velniem šovakar pamatlaika pēdējā pusstundā pamanoties izsēt triju vārtu pārsvaru, papildlaikā ielaižot, taču pretinieku sitienam netiekot ieskaitītam un ar 3:3, 4:2 11 metru sitienu sērijā pieveicot "Championship" līgas komandu "Coventry".
"Liverpool" futbolisti. Foto: AP/Scanpix
1

Klops atpūtina līderus, tālsitieni atnes ''Liverpool'' trīs punktus pret ''Fulham''

Anglijas Premjerlīgas 34. kārtā ''Liverpool'' svinēja svarīgu uzvaru Londonā pār ''Fulham'', bet cita Liverpūles komanda ''Everton'' atstāja sausā Notingemas ''Forest''. Drošas uzvaras arī Birmingemas ''Aston Villa'' un ''Crystal Palace'' klubiem.