Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Kalverts-Lūins savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt "Everton" vairākas nedēļas

Kalverts-Lūins savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt "Everton" vairākas nedēļas
Dominiks Kalverts-Lūins. Foto: AP/Scanpix

Vakar Anglijas Premjerlīgā Liverpūles "Everton" ar 3:1 pieveica "Burnley", bet Rafeala Benitesa vadītajai komandai savainojuma dēļ palīdzēt nevarēja Dominiks Kalverts-Lūins. Pirms spēles galvenais treneris atklāja, ka uzbrucējs komandai nevarēs palīdzēt vismaz divas līdz trīs nedēļas.

24 gadus vecais uzbrucējs Dominiks Kalverts-Lūins šajā sezonā bija guvis vārtus trīs pirmajās sezonas spēlēs, bet pret "Burnley" komandai palīdzēt nevarēja savainojuma dēļ. Pirms spēles Rafaels Benitezs, kurš ir komandas galvenais treneris, atklāja, ka komandas līderis nebūs spējīgs doties laukumā vismaz divas līdz trīs nedēļas.

"Viņš salauza pirkstu," Benitess komentēja situāciju. "Viņš trenējās un spēlēja ar savainojumiem. Tāpat viņš ir iedzīvojies augšstilba muskuļa savainojumā. Domāju, ka paies vismaz divas līdz trīs nedēļas, kamēr viņš būs spējīgs atgriezties laukumā."

Tas ir pamatīgs zaudējums komandai, jo Kalverts-Lūins ir "Everton" galvenais vārtu guvējs. Aizvadītajā sezonā anglis Premjerlīgā izcēlās ar 16 vārtu guvumiem un trīs rezultatīvām piespēlēm. "Everton" ar 10 punktiem četrās spēlēs šobrīd ieņem ceturto vietu Premjerlīgā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.