Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Laports kļūst par Spānijas pilsoni un pārstāvēs izlasi EURO2020

Laports kļūst par Spānijas pilsoni un pārstāvēs izlasi EURO2020
Emeriks Laports. Foto: AP / Scanpix

FIFA izplatījusi paziņojumu, ar kuru atļāvusi 26 gadus vecajam aizsargam Eimerikam Laportam pārstāvēt Spānijas futbola izlasi jau 2020. gada Eiropas čempionātā, kurš notiks no 11. jūnija līdz 11. jūlijam. Francijā dzimušais Laports nedēļas sākumā kļuva par Spānijas pilsoni.

Pirms gada FIFA ikgadējā kongresā pieņēma izmaiņas noteikumos, kuri paredzēja, ka futbolisti var mainīt valstis, kuru rindās spēlē izlašu turnīros, ja līdz 21 gadu vecumam savas valsts pieaugušo izlasē nav nospēlējis vairāk kā trīs spēles.

Šīs nedēļas sākumā ''Manchester City'' 26 gadus vecajam aizsargam Emerikam Laportam tika piešķirta Spānijas pase un futbolists kļuva par šīs valsts pilsoni. Šodien FIFA paziņoja, ka ļāvusi futbolistam spēlēt Spānijas sastāvā jau 2020. gada Eiropas čempionātā, kurš Covid-19 pandēmijas dēļ, tiks izspēlēts no šī gada 11. jūnija līdz 11. jūlijam.

Laports pēc tautības ir francūzis, taču pieaugušo izlasē nav spēlējis. Aizsargs pārstāvējis tikai jauniešu izlases. Laports 2018. gadā pārcēlās uz ''Manchester City'' no Spānijas kluba Bilbao ''Athletic'' par 57 miljonu sterliņu mārciņu lielu transfēru. Šosezon ar komandu Laports kļuvis par trīskārtējo Anglijas Premjerlīgas čempionu.

2020. gada Eiropas čempionātā Spānija ielozēta E grupā kopā ar Poliju, Slovākiju un Zviedriju.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2021-05-15 10:20, pirms 3 gadiem
Interesanti vai viņš būs pamatā? It kā vajadzētu, bet šosezon viņš ir trešā izvēle City, līdz ar to nav tik daudz spēlējis.
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.