Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Liverpool" par 15 miljoniem no "Sevilla" iegādājas Moreno

"Liverpool" par 15 miljoniem no "Sevilla" iegādājas Moreno
Alberto Moreno
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" vadība vienojusies ar spāņu klubu "Sevilla" par 22 gadus vecā spāņu aizsarga Alberto Moreno iegādi. Angļi par Spānijas izlasē spēlējušo futbolistu piekrituši samaksāt 15 miljonus eiro.

"Sevilla" vakar UEFA Superkausa izcīņā ar rezultātu 0:2 atzina Madrides "Real" pārākumu un, lai gan sākotnēji bija paredzēts, ka laukumā dosies arī Moreno, futbolists mačam netika pieteikts. Domājams, tieši tādēļ, ka spēlētājs dienu vēlāk nonāks cita kluba rīcībā. Proti, angļu "Liverpool" no "Sevilla" iegādājusies Moreno par aptuveni 15 miljoniem eiro.

Liverpūles klubs paziņojis par panākto vienošanos, tomēr oficiāli dokumentus plānots nokārtot tuvākajās dienās. Pēc vakar notikušās UEFA Superkausa spēles Moreno emocionāli atvadījās no Seviļas līdzjutējiem.

Moreno "Sevilla" rindās debitēja vēl kā jaunatnes akadēmijas spēlētājs 2011. gadā, bet trīs sezonu laikā aizadījis 61 maču. Moreno izcēlies ar trim vārtu guvumiem Seviļas komandas rindās. Pagājušajā sezonā Moreno palīdzēja "Sevilla" izcīnīt UEFA Eiropas līgas trofeju.

Tāpat kreisās malas aizsargs trīs reizes izgājis laukumā Spānijas valstsvienības sastāvā. 2013. gadā Moreno triumfēja Eiropas U21 čempionātā.

Jauno Premjerlīgas sezonu "Liverpool" uzsāk svētdien, mājās uzņemot "Southampton".


, 2014-08-13 13:55, pirms 10 gadiem
Šogad solas būt aizraujoša premjerlīgas sezona.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-13 14:17, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: barsa pērk penšus pa 30,Pool pa 15 jaunus,perspektīvus ! pie tam abi no vienas līgas
tici man,no Barcas vai Real Sevilja par Moreno buutu tos 30 ar paprasiijushi un ne kapeiku mazaak
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-13 14:30, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: tik un tā būtu perspektīvāks transfērs par Valencia aizsargu
ja meklee maleejo,tad jaa,bet nu tad jau redzees kaa tas Luisa Enrikes projekts sezonas laikaa iespeeleesies
, 2014-08-13 17:59, pirms 10 gadiem
Labs pirkums, taču Liverpūlei izskarās nedaudz pēc QPR varianta, pārāk liels sastāvs, šaubos, ka treneris spēs noturēt visus spēlētājus laimīgus, manuprāt, labāk 3 labu spēlētāju vietā nopirkt 1 izcilu, taču tas ir tikai mans viedoklis
, 2014-08-13 18:52, pirms 10 gadiem
Futbolizators rakstīja: Labs pirkums, taču Liverpūlei izskarās nedaudz pēc QPR varianta, pārāk liels sastāvs, šaubos, ka treneris spēs noturēt visus spēlētājus laimīgus, manuprāt, labāk 3 labu spēlētāju vietā nopirkt 1 izcilu, taču tas ir tikai mans viedoklis
Un ko izcilu viņi var savākt? Sančezs aizgāja gar degunu, par Reusu arī runā, ka interesējoties, bet nedomāju, ka viņš izvēlēsies pool, kas tad paliek tāds ko reāli viņi var nopirkt, un kāds klubs būtu ar mieru pārdot, un pats spēlētājs labprāt ietu?
, 2014-08-13 22:39, pirms 10 gadiem
Pool pamatīgi iepirkusies! Flanaganam labs konkurents. Ko tagad Enrike darīs? Kelly līdz ar to prom...

Atsu uz sezonu pievienojas Everton!
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.