Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Uz izlasi nepalaistajiem Brazīlijas futbolistiem tomēr ļaus doties laukumā

Uz izlasi nepalaistajiem Brazīlijas futbolistiem tomēr ļaus doties laukumā
Gabriels Žezuss. Foto: EPA/Scanpix

FIFA iepriekš bija liegusi Anglijas Premjerlīgas klubiem tuvākajās spēlēs izmantot Brazīlijas futbolistus, kuri netika palaisti uz izlases spēlēm. Tomēr strīdu izdevies atrisināt, un visi spēlētāji drīkstēs doties laukumā bez maču izlaišanas.

Trešdien FIFA paziņoja, ka saņēmusi prasību no Brazīlijas Futbola konfederācijas liegt Anglijas Premjerlīgās spēlējošajiem brazīliešiem doties laukumā, jo viņi netika palaisti uz valstsvienības mačiem. Klubi lēmumu pieņēma tādēļ, ka Brazīlija atrodas Lielbritānijas sarkanajā sarakstā, kas nozīmē obligātu desmit dienu karantīnu pēc atgriešanās.

Identisku prasību piecas dienas liegt futbolistiem doties laukumā bija iesniegušas arī Čīles, Meksikas un Paragvajas federācijas. Tomēr pēc sarunām starp FIFA, Anglijas Futbola asociāciju, Premjerlīgu un jau minētajā federācijām izdevies panākt mierizlīgumu, piecu dienu liegumam tiekot atceltam. Vienošanās tika panākta 12 stundas pirms nākamās spēļu kārtas.

Čempionei "Manchester City" būs pieejami vārtsargs Edersons un uzbrucējs Gabriels Žezuss. "Liverpool" drīkstēs spēlēt Alisons, Fabinju un Robertu Firmīnu. "Chelsea" var rēķināties ar Tjagu Silvu, "Manchester United" drīkstēs laist laukumā Fredu un "Leeds" – Rafinju.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.