Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Sulšērs: "Kad komandā ir Ronaldu, spēlētājiem vairs nav iespējas paslēpties"

Sulšērs: "Kad komandā ir Ronaldu, spēlētājiem vairs nav iespējas paslēpties"
Krištianu Ronaldu pirms 12 gadiem Mančestrā. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Šodien Anglijas Premjerlīgas ceturtās kārtas spēlē "Manchester United" pulksten 17:00 savās mājās uzņems "Newcastle United", un sagaidāms, ka laukumā dosies arī Krištianu Ronaldu. Kā izteicās komandas galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs, tad citiem spēlētājiem vairs nav iespēju paslēpties vai neatdot sevi visu.

"Viņš kādā brīdī būs laukumā, par to esmu drošs," pirms gaidāmās spēles pauda "Manchester United" galvenais treneris. Krištianu Ronaldu tā būtu atgriešanās komandā, ko viņš atstāja 2009. gadā, tiekot pārdots Madrides "Real".

"Kad komandā ir šādi uzvarētāji, vairs nav iespējams paslēpties. Nevari treniņā atdot tikai 95% un nebūt koncentrējies. Viņš tādu attieksmi prasa gan no sevis, gan no citiem," teica Ūle Gunnars Sulšērs, kurš savulaik vēl paguva uzspēlēt vienā komandā ar Ronaldu.

"Karjeras laikā futbolisti attīstās, izaug. Vairs no viņa neredzēsiet 18, 19, 20 māņu kustības, pirms viņš aiziet garām. Viņš ir viens no labākajiem otrajā stāvā. Viņa laika izjūta un vēlme tikt pie bumbas pēc centrējumiem ir nepārspējama. Tagad viņš spēli izprot labāk, zina zonas, kurās ieskriet. Visi komandā skatīsies uz viņu, tāpēc viņš ģērbtuvēs būs līderis," teica Sulšērs.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2021-09-11 14:26, pirms 3 gadiem
GOAT .
, 2021-09-11 14:51, pirms 3 gadiem
Madzigais rakstīja: GOAT .
Messi
, 2021-09-11 15:00, pirms 3 gadiem
Dinamietis777 rakstīja: Messi
Var stāvēt rindā pēc autogrāfa
, 2021-09-11 15:40, pirms 3 gadiem
Uz atvadām gribētos kādu CL finālu starp Messi un Ronaldo.
, 2021-09-11 16:02, pirms 3 gadiem
TrakaisBurkaaans rakstīja: Uz atvadām gribētos kādu CL finālu starp Messi un Ronaldo.
Nav nemaz tik nereāls scenārijs, nu vismaz ja ne finālā tad 1/4 Vai 1/2
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.