Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Mančestras "City" aizsargs Mendī paliks apcietinājumā līdz tiesai janvārī

Mančestras "City" aizsargs Mendī paliks apcietinājumā līdz tiesai janvārī
Benžamēns Mendī. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Anglijas futbola kluba Mančestras "City" futbolists Benžamēns Mendī šodien stājās tiesas priekšā, kur viņam noteica tiesas prāvas datumu nākamā gada 15. janvārī. Mendī līdz tam paliks apcietinājumā, jo viņa pieteikums drošības naudas iemaksai ir noraidīts.

Benžamēns Mendī ir apsūdzēts divu sieviešu izvarošanā un seksuālā uzbrukumā vēl trešajai personai. Kopumā viņam uzrādītas apsūdzības četrās izvarošanas reizēs, turklāt viens no upuriem bijis jaunāks par 18 gadiem. Kā norādīts apsūdzībā, trīs reizes bijušas iepriekšējā gadā, bet viena reize pagājušajā mēnesī.

Mendī apsūdzības tika uzrādītas 26. augustā, kad arī viņš tika apcietināts. Viņa pieteikums drošības naudas iemaksai tika noraidīts, attiecīgi Francijas futbolistam bija jāpaliek varas iestāžu uzraudzībā.

Šodien viņš kopā ar otru noziegumā apsūdzēto personu stājās tiesas priekšā, taču šodien tika veiktas pārsvarā procesuālās darbības, un Mendī netika vaicāts nekas cits, kā vien apstiprināt savu identitāti. Tiesā tika noteikts, ka nākamā noklausīšanās būs novembra vidū, kamēr pati tiesas prāva paredzēta 24. janvārī.

Mendī advokāts medijiem norādīja, ka novembrī plāno iesniegt prasību apsūdzības atcelt un tiesas procesu apturēt.

27 gadus vecais Mendī "City" rindās Premjerlīgā aizvadījis 50 spēles. Iepriekš viņš spēlēja "Monaco" vienībā, kas 2017. gadā kļuva par Francijas čempioni, un pēc šīs lieliskās sezonas viņš nonāca Mančestrā transfērā, kura vērtība tika lēsta 55 miljonu eiro vērtībā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


, 2021-09-10 19:28, pirms 3 gadiem
Laiks melnajiem krist ceļos, balto priekšā.
, 2021-09-10 20:27, pirms 3 gadiem
Daidz vēl tādu nezināmu dauņu, bet kamēr nav pierādīts nav vainīgs!
, 2021-09-10 23:45, pirms 3 gadiem
4 reizes nav 1,vajadzētu pēc idejas sēdēt,bet tagad nebrīnīšos ne par ko,50/50 visticamāk nosacītais un naudas sods un seksuālais maniaks staigās brīvībā.
, 2021-09-11 12:35, pirms 3 gadiem
Naudas izspiešana. Nav viņš neko varojis. Nahren viņam varot ja viņš var nopirkt kuru vien grib..
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.