Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Mediji: Sančo panācis vienošanos ar "United", notiek sarunas par transfēra summu

Mediji: Sančo panācis vienošanos ar "United", notiek sarunas par transfēra summu
Džeidons Sančo. Foto: EPA/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas kluba Dortmundes "Borussia" jaunais talants Džeidons Sančo vienojies ar vienu no Anglijas Premjerlīgas grandiem Mančestras "United" par pāreju uz šo futbola klubu šīs vasaras laikā, savā "Twitter" kontā vēsta Vācijas izdevuma "Bild" žurnālists Kristians Falks.

Savukārt itāļu žurnālists Fabricio Romāno ziņojis, ka sarkanie velni ar 21 gadu veco Anglijas izlases uzbrucēju Sančo panākusi vienošanos līdz 2026. gadam. Pašreiz angļu futbolista cena ir sasniegusi 95 miljonu eiro apmērus - šādu cenu par Sančo pieprasot "Borussia" komanda. Angļu mediji vēsta, ka Mančestras kluba pirmā piedāvātā cena bija lēšama "nieka" 69,5 miljonu eiro apmērā, ko dortmundieši noraidīja.

No Mančestras "City" jaunatnes sistēmas "Borussia" klubam 2017. gada vasaras beigās pievienojušais Sančo šosezon Dortmundes vienības rindās laukumā izgāja 38 spēlēs, kuru laikā anglis guva 16 vārtus un atdeva 20 rezultatīvas piespēles.

Sančo šosezon "Borussia" sastāvā triumfēja Vācijas kausa izcīņā, kļūstot par turnīra rezultatīvāko futbolistu. Anglijas izlasē Sančo debitēja 2018. gada rudenī, 18 gadu vecumā, līdz šim tās rindās aizvadot 19 spēles un iesitot trīs vārtus.

Izmantotie avoti:
https://twitter.com/cfbayern/status...
https://twitter.com/FabrizioRomano
https://www.football365.com/news/ch...


, 2021-06-10 15:14, pirms 3 gadiem
Šogad Sančo, nākamgad Halands... Dortmunde savu taktiku nemaina un nemainīs, diemžēl. Iepērk jaunos un pēc pāris gadiem tirgo prom.
, 2021-06-10 16:12, pirms 3 gadiem
Personal contract jau var kaut ar Mettu sarunāt, nav nekādas garantijas, ka Dortmunde pārdos.
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.