Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

"United" pussargs Fernandišs: "Ar Ronaldu esam tuvāk trofejām"

"United" pussargs Fernandišs: "Ar Ronaldu esam tuvāk trofejām"
Brunu Fernandišs. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" pussargs Brunu Fernandišs kluba oficiālā mājaslapā uzsvēris, ka tautieša Krištianu Ronaldu pievienošanās komandai ļaus tai kļūt labākai, kā arī to, ka tagad tā būs tuvāk titulu izcīnīšanai.

Krištianu Ronaldu pāreja uz "Manchester United" no "Juventus" pēdējo nedēļu laikā ir bijusi karstākā ziņa futbola pasaulē. "Manchester United" un citi futbola sekotāji visā pasaulē nespēj sagaidīt Ronaldu atgriešanos sarkano velnu rindās oficiālā spēlē, kas varētu notikt jau šajā nogalē pret "Newcastle".

Brunu Fernandišs tic, ka tautieša pievienošanās Mančestras klubam, uzlabos komandas spējas cīnīties par tituliem. "Mēs zinām, ka tagad viss būs citādāk," Fernandišs teica. "Visi zina, ka Ronaldu ir pievienojies komandai. Tas ir pacēlis mūsu pārliecību, esam patiešām priecīgi, ka viņš ir atgriezies. Zinām, ko viņš mums var dot. Mūsu mērķis, tāpat kā Ronaldu, ir uzvarēt. Ar viņu sastāvā mēs esam tuvāk trofeju izcīnīšanai."

Abi portugāļi izlašu pārtraukumā pārstāvēja valstsvienības rindas. Ronaldu pārspēja pasaules rekordu, kļūstot par vārtiem bagātāko spēlētāju valstsvienību rindās. Fernandišs aizvadīja par divām spēlēm vairāk, realizējot 11 metru soda sitienu draudzības spēlē pret Kataru un asistējot Bernard Silvam uzvarā pret Azerbaidžānu.

Izmantotie resursi:
https://www.manutd.com/en/news/deta...


, 2021-09-09 14:43, pirms 3 gadiem
Par piedalīšanos trofejas nedod, Fernand
, 2021-09-09 14:49, pirms 3 gadiem
MU nr.1!😎
, 2021-09-09 14:53, pirms 3 gadiem
zinātājs ar olām rakstīja: Par piedalīšanos trofejas nedod, Fernand
Tu vispār tekstu izlasi? vai tikai kaut ko raksti, un domā, ka esi uzrakstījis ko "gudru"? Bruno teica, ka ir tuvāk trofejām ar Ronaldo sastāvā, nevis ka par viņa piedalīšanos ir tagad trofejas. Un tas ir loģiski, ja kādu pozīciju pastiprina labāks spēlētājs, tad no komandas visticamāk aiziet kāds netik labs uz doto brīdi, ka tas bija MU sakarā ar Ronaldo atnākšanu un James aiziešanu. Cita lieta, kurš būtu noderīgāks pēc 3-4 gadiem, bet uz doto brīdi tas ir cēlis komandas spēku un kā Bruno teicis, cēlis komandas pārliecību, kas pat amatieru līmenī ir ļoti būtisks aspekts.
, 2021-09-09 16:02, pirms 3 gadiem
kecbaja rakstīja: Tu vispār tekstu izlasi? vai tikai kaut ko raksti, un domā, ka esi uzrakstījis ko "gudru"? Bruno teica, ka ir tuvāk trofejām ar Ronaldo sastāvā, nevis ka par viņa piedalīšanos ir tagad trofejas. Un tas ir loģiski, ja kādu pozīciju pastiprina labāks spēlētājs, tad no komandas visticamāk aiziet kāds netik labs uz doto brīdi, ka tas bija MU sakarā ar Ronaldo atnākšanu un James aiziešanu. Cita lieta, kurš būtu noderīgāks pēc 3-4 gadiem, bet uz doto brīdi tas ir cēlis komandas spēku un kā Bruno teicis, cēlis komandas pārliecību, kas pat amatieru līmenī ir ļoti būtisks aspekts.
A Tu pats manu komentāru izlasīji?
, 2021-09-11 03:04, pirms 3 gadiem
Tad jau pašam Brunu jācer, ka saikne būs labāka kā izlasē, kur sliktāka tā vairs nevar būt, tīri statistiski.
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.