Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Van Deiks balsojumā par Premjerlīgas labāko spēlētāju devis priekšroku Stērlingam

Van Deiks balsojumā par Premjerlīgas labāko spēlētāju devis priekšroku Stērlingam
Rahīms Stērlings un Virdžils van Deiks. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līderes "Liverpool" aizsardzības balsts Virdžils van Deiks tiek uzskatīts par galveno pretendentu uz sezonas labākā futbolista balvu. Centra aizsargs atklāja, ka savā balsojumā uzvaru atvēlējis uzbrucējam Rahīmam Stērlingam no "Manchester City".

Pašreizējā čempione "City" ieņem otro vietu, atpaliekot par diviem punktiem, taču aizvadījusi par vienu spēli mazāk nekā "Liverpool". Stērlings šajā sezonā guvis 15 vārtus un izdarījis deviņas rezultatīvas piespēles, būdams viens no komandas līderiem. Bijušais Liverpūles uzbrucējs savā balsojumā devis priekšroku Harijam Keinam no "Tottenham". Futbolistiem aizliegts izvēlēties savus komandas biedrus.

"Uzskatīju to par pareizāko lēmumu, domāju, ka viņš to ir pelnījis. Rahīms aizvada fantastisku sezonu. Varēju balsot par Bernardu Silvu vai vēl pāris "City" futbolistiem, bet Stērlinga lielākais pluss ir viņa progress. Tad jau redzēsim, vai viņš uzvarēs," izdarīto izvēli skaidroja van Deiks.

Pats Nīderlandes futbolists pauda, ka viņu nesatrauc individuālie apbalvojumi – galvenais mērķis ir trofejas izcīnīšana kopā ar visu komandu. "Premjerlīgā esam savākuši tik daudz punktu, esam zaudējuši tikai vienu spēli, un tas ir kas īpašs. Kamēr viss nebūs skaidrs, mums jāturpina cīnīties un jāatdod visi spēki," teica Nīderlandes izlases kapteinis.

"Protams, ja saņem kādu balvu, ar to lepojies, taču smagais darbs treniņos tiek paveikts kopā. Tas tiek darīts, lai kā komanda kaut ko izcīnītu. Cerams, ka tas pavisam drīz notiks," teica van Deiks, kuram šovakar pulksten 22:00 priekšā Čempionu līgas ceturtdaļfināla pāra pirmā spēle pret "Porto".

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...


, 2019-04-09 17:30, pirms 5 gadiem
Nekad neesmu sapratis, kādēļ šis balsojums notiek tik ātri. It sevišķi šosezon, kad cīņa par titulu būs līdz pēdējai spēlei. Ja, piemēram, 5 pēdējās spēlēs Aguero vai Salāhs katrā spēlē iesitīs pa vismaz 1 golam un viņa komanda izcīnīs titulu, vai nebūtu tā, ka šo balvu būtu pelnījis kāds no viņiem?
Ja būtu jābalso tagad, balsotu par B. Silvu vai van Deiku. Lai gan atbalstu arī balsojumu par Stērlingu, ņemot vērā gan viņa milzīgo progresu pēdējo 2 sezonu laikā, gan "ārpus laukuma aktivitātes".
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.