Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Keins paraksta sešu gadu līgumu ar "Tottenham" un tiek pie divreiz lielākas algas

Keins paraksta sešu gadu līgumu ar "Tottenham" un tiek pie divreiz lielākas algas
Harijs Keins
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas futbola klubs "Tottenham" savā mājaslapā paziņojis par jaunas sadarbības noslēgšanu ar komandas līderi un Anglijas izlases uzbrucēju Hariju Keinu.

Ar Hariju Keinu, kuram jūlijā apritēs 25 gadi, jaunais līgums parakstīts uz sešām sezonām jeb līdz 2024. gada vasarai. Britu mediji lēš, ka jaunās vienošanās stūrakmens bija atalgojums – ja līdz šim Keina alga bija 100 tūkstoši sterliņu mārciņu nedēļā, tad tagad viņš saņems 200 tūkstošus nedēļā, kas ievērojami ietekmēs kluba algu struktūru. Sezonā Keins tādējādi saņems 10,4 miljonus mārciņu jeb 11,8 miljonus eiro.

Jaunieša gados pabijis arī tādos klubos kā Londonas "Arsenal" un "Watford", visu profesionālo karjeru Keins ir piederējis "Tottenham". Sākumā braukājis pa īrēm, iepriekšējās četrās sezonās Keins kļuva par "Tottenham" uzbrukuma līderi un Premjerlīgā 139 spēlēs guva 105 vārtus, divreiz kļūstot par līgas labāko snaiperi un divreiz samierinoties ar otro vietu. Šajā sezonā Keinam 37 spēlēs 30 precīzi sitieni, par diviem vārtiem atpaliekot no "Liverpool" ēģiptiešu uzbrucēja Mohameda Salāha.

Anglijas izlasē Keins 24 spēlēs guvis 13 vārtus un šajā atlases ciklā sešos mačos tika pie pieciem vārtu guvumiem. Anglijas izlase Pasaules kausa finālturnīrā spēlēs vienā grupā ar Tunisiju, Panamu un Beļģiju. Keina dalība pirmajā mačā 18. jūnijā pret Tunisiju potītes savainojuma dēļ gan ir zem jautājuma zīmes.

Izmantotie resursi:
New deal for Harry 8 June 2018 - News -...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-06-08 17:23, pirms 6 gadiem
Forši, 200 pakas nedēļā arī nav slikti
, 2018-06-08 17:46, pirms 6 gadiem
22 eiro minuutee, nav slikti
, 2018-06-08 18:25, pirms 6 gadiem
Nba lokauta laikaa nebuja ta ka Kobe speleja francija par 400 shujam usd minutee
, 2018-06-08 23:30, pirms 6 gadiem
kas tur ar Vulverhemtonu,tiem tak ljoti bagaats iipashnieks ar lielaam ambiicijaam,kaads zin uz kaadiem speeleetaajiem meerkjee?
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
3

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.
Koventri komandas futbolistu un līdzjutēju prieki Vemblija stadionā. Foto: Geraint Nicholas/PPAUK/Imago Images/Scanpix
4

Koventri pamatlaika beigās izlien no 0:3, "United" ar milzu izbīli sasniedz finālu

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālā 25. maijā būs Mančestras lielklubu kauja, sarkanajiem velniem šovakar pamatlaika pēdējā pusstundā pamanoties izsēt triju vārtu pārsvaru, papildlaikā ielaižot, taču pretinieku sitienam netiekot ieskaitītam un ar 3:3, 4:2 11 metru sitienu sērijā pieveicot "Championship" līgas komandu "Coventry".