Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

FA kauss: ''Newcastle'' zaudē trešās līgas klubam, ''Reading'' - sestās līgas

FA kauss: ''Newcastle'' zaudē trešās līgas klubam, ''Reading'' - sestās līgas
''Cambridge United'' svin uzvaru. Foto: AP/Scanpix

Šodien Anglijas Futbola asociācijas kausa izcīņas trešajā kārtā Premjerlīgas komanda ''Newcastle'' turpināja neveiksmīgo sezonu, ar 0:1 zaudējot trešās līgas komandai ''Cambridge United''. Tikmēr ''Reading'' ar 1:2 piekāpās ''Kidderminister'', kas spēlē pēc spēka Anglijas sestajā līgā.

• No Anglijas Futbola asociācijas kausa trešās kārtas izstājās jau divas Premjerlīgas komandas – "Newcastle" un "Burnley", kas attiecīgi ar 0:1 zaudēja trešās līgas kluba "Cambridge United" un ar 1:2 otrās līgas klubam "Huddersfield".

• Uzvarēt "Newcastle" nepalīdzēja arī jaunieguvums Kīrans Tripjērs, kurš kļuva par pirmo papildinājumu pēc tam, kad komandā mainījās īpašnieki.

• Vienīgie vārti tika gūti 56. minūtē, bet "Newcastle" neizmantoja deviņas izdevības izcelties.

• Cīņu par kausu neturpinās arī otrās līgas komanda "Reading", kas zaudēja sestās līgas klubam "Kidderminster" ar 1:2. Mājinieki uzvaru izcīnīja otrajā puslaikā, bet otrie jeb izšķirošie vārti tika gūti 82. minūtē. Tieši "Kidderminster" spēles laikā uzbruka vairāk un bīstamāk.

• Dramatiski notikumi bija vērojami starp otrās līgas klubu "Barnsley" un ceturtās līgas vienību "Barrow". Spēle noslēdzās papildlaikā ar "Barnsley" uzvaru (5:4). Ceturtās līgas komanda spēles gaitā četras reizes atspēlējās, bet uzvaras vārtus ‘’Barnsley’’ labā 102. minūtē guva Karltons Moriss.

• FA kausa izcīņu turpina arī pagājušās sezonas čempione "Leicester", kas savā laukumā ar 4:1 pārspēja citu Premjerlīgas klubu "Watford". Lestera labāk izmantoja savas vārtu gūšanas iespējas – no septiņiem sitieniem vārtu rāmī četras reizes tika gūti vārti.

• Tālāk tika arī Londonas "Chelsea", kas pārliecinoši ar 5:1 uzvarēja piektās līgas komanda "Chesterfield". Jau pirmajā puslaika Tuhela vadītā komanda izcēlās četras reizes, pie tam, vienus vārtus gūstot Romelu Lukaku.

• Svētdien paredzētas vēl deviņas trešās kārtas spēles, bet kārtas izspēle noslēgsies pirmdien ar Mančestras ‘’United’’ un ‘’Aston Villa’’ dueli.

Anglijas FA kausa izcīņa 3. kārta

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Mansfield - Middlesbrough2:3Hartlepool - Blackpool2:1
Bristol City - Fulham0:1Burnley - Huddersfield1:2
Coventry - Derby County1:0Millwall - Crystal Palace1:2
Newcastle - Cambridge United0:1Peterborough - Bristol Rovers2:1
Barnsley - Barrow5:4West Brom - Brighton1:2
Leicester - Watford4:1Kidderminster - Reading2:1
Port Vale - Brentford1:4Wigan - Blackburn3:2
QPR - Rotherham1:1 (8:7 11 m sērijāBoreham Wood - Wimbledon2:0
Hull City - Everton2:3Chelsea - Chesterfield5:1
Birmingham City - Plymouth0:1Swansea - Southampton2:3
Yeovil Town - Bournemouth1:3

, 2022-01-08 23:30, pirms 2 gadiem
Jaunie īpašnieki ir ļoti priecīgi par newcastle pirkumu
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.