Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Morinju jūtoties laimīgs Mančestras "United" klubā un negrasoties to pamest

Morinju jūtoties laimīgs Mančestras "United" klubā un negrasoties to pamest
Žuzē Morinju. Foto: EPA/Scanpix

LETA. Portugāļu speciālists Žuzē Morinju jūtas laimīgs Anglijas futbola klubā Mančestras "United" un negrasās to pamest, paziņojis speciālista aģents Žorži Mendešs.

55 gadus vecais Morinju Mančestras klubā strādā kopš 2016.gada, tomēr šosezon vienībai neklājas spoži, turklāt bieži kritikas krustugunīs nonācis tieši komandas galvenais treneris, kuram bijuši pārmetumi ne tikai par rezultātiem, bet arī spēles stilu.

Pēdējās nedēļās Morinju tiek saistīts ar atgriešanos Spānijas grandā Madrides "Real", lai gan viņam līgums ar Mančestras "United" ir līdz 2020.gadam.

"Runas, ka Morinju varētu doties uz Madridi, ir pilnībā nepatiesas," piektdien paziņoja Mendešs. "Žuzē ir ļoti laimīgs Mančestrā, turklāt arī klubs ir apmierināts ar viņu. Viņam ar vienību ir ilgtermiņa līgums, un viņš ir pilnībā apņēmies šeit izveidot uzvarošu projektu."

Mančestras "United" pašlaik ir sasniegusi UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālu, bet Anglijas Premjerlīgā tā pašlaik ir tikai astotajā vietā.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2018-12-07 18:02, pirms 5 gadiem
Nu jau par klasiku kļūst raksti, kuri veidoti no 2-3 teikumiem, kurus kāds teicis...
, 2018-12-07 18:06, pirms 5 gadiem
Nez kāpēc, tad baumo par Totenhemas treneri?
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.