Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Klops pēc neizšķirta pret ''Fulham'': ''Neko vairāk arī nebijām pelnījuši''

Klops pēc neizšķirta pret ''Fulham'': ''Neko vairāk arī nebijām pelnījuši''
Jirgens Klops. Foto: AFP/Scanpix

Vilšanos par sniegumu pirmajā Premjerlīgas mačā pēc neizšķirta pret ''Fulham'' atklāja ''Liverpool'' galvenais treneris Jirgens Klops, kuram nav patikusi spēlētāju attieksme un viņa vadītā komanda neko vairāk par punkta izcīnīšanu arī nebija pelnījusi.

Jau pirmajā Anglijas Premjerlīgas spēlē punktus zaudēja ''Liverpool'', kas izbraukumā nespēja pārspēt ''Fulham'' (2:2). Pretiniekiem divus vārtus iesita Aleksandrs Mitrovičs, bet Liverpūlei izcēlās Nunjess un Mohameds Salāhs.

Pikts par redzēto sniegumu laukumā pēc spēles bija ''Liverpool'' galvenais treneris Jirgens Klops. ''Izcīnījām punktu spēlē, kurā spēlējām slikti. Attieksme uz šo spēli bija bēdīga jau no paša sākuma. Mēs nemaz nebijām pelnījuši neko vairāk par neizšķirtu. Laukumā spēlējām pilnīgi citādāk nekā vēlējāmies.''

''Rezultāts nav neveiksme, bet mūsu sniegums tāds bija. Mums jāsaprot, kāpēc tā notika,'' turpināja ''Liverpool'' ilggadējais treneris. ''Mums tā nav jāspēlē un tāpēc esmu ļoti vīlies par šīs dienas maču,'' turpināja treneris, kurš kritizēja arī ''Fulham'' mājas stadiona kvalitāti.

Jau sākoties sezonai, Liverpūlei vairāki spēlētāji ir savainoti. Klubam līdz 1. septembrim vēl ir iespējas pastiprināties transfēra tirgū, taču Klops atklāja, ka panikai šobrīd nav vietas. ''Transfēram jābūt jēgpilnam gan īstermiņā, gan ilgtermiņā. Mums joprojām ir pietiekami daudz pieejamu pussargu, vienkārši, daži no viņiem ir traumēti. Tā nav laba situācija, man tā nepatīk, taču panikai nav vietas.''

Otrās kārtas spēli ''Liverpool'' aizvadīs 15. augustā, kad savā laukumā uzņems ''Crystal Palace'', kas atklāšanas mačā ar 0:2 piekāpās Londonas ''Arsenal''.

Anglijas Premjerlīgas spēles šosezon pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2022-08-07 10:40, pirms 2 gadiem
"Fulham" bija ļoti motivēti, un "Liverpool" vēl paveicās, ka neielaida vairāk. Klops visu pateica kā ir.
, 2022-08-07 11:45, pirms 2 gadiem
....Liverpool lielas problēmas ar vidējo līniju...galīgi nepārliecināja, bet daudz jau arī traumēto...es joprojām nespēju pārdzīvot Vijnalduma palaišanu no kluba...
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.