Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

''Liverpool'' futbolists Žota kļuvis par labāko ''FIFA 21'' spēlētāju pasaulē

''Liverpool'' futbolists Žota kļuvis par labāko ''FIFA 21'' spēlētāju pasaulē
Djogu Žota. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Liverpool'' portugāļu uzbrucējs Djogu Žota aizvadītajā nedēļas nogalē kļuvis par labāko spēlētāju ''FIFA 21'' futbola spēlē uz PlayStation konsoles. Žota uzvarēja 30 mačos pēc kārtas ''Ultimate Team Champions'' spēļu režīmā.

''Kopš bērnības, kad tēvs man uzdāvināja PlayStation konsoli, esmu aizrāvies ar esportu. Vienmēr esmu spēlējis futbola spēles,'' savu hobiju decembrī medijam ''The Athletic'' komentēja 24 gadus vecais uzbrucējs.

''FIFA 21: Ultimate Team Champions'' turnīri norisinās katru nedēļas nogali. Spēlētājiem tiešsaistes režīmā atļauts izspēlēt līdz 30 mačiem. ''Liverpool'' futbolists šajā nedēļas nogalē uzvarēja visos 30 mačos, kas viņu ierindoja dalītā pirmajā vietā starp citiem nezaudējušiem ''FIFA 21'' spēlētājiem.

2020. gada aprīlī, kad tika apturēta Anglijas čempionāta sezona, Žota, tobrīd vēl kā Vulverhemptonas ''Wanderers'' futbolists, triumfēja Premjerlīgas ''FIFA'' turnīrā, finālā pārspējot pašreizējo komandas biedru ''Liverpool'' komandā Trentu Aleksandru-Arnoldu.

Portugāļu futbolists arī izveidojis savu esporta komandu ''Diogo Jota Esports'', bet savā pamatdarbā ''Liverpool'' komandā Djogu Žota traumas dēļ nav spēlējis kopš 2020. gada 9. decembra UEFA Čempionu līgas mača pret ''Midtjylland''. Šajā Anglijas Premjerlīgas sezonā uzbrucējs guvis piecus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/liverpo...


, 2021-02-07 22:11, pirms 3 gadiem
Labākais FIFA21 spēlētājs pasaulē ir 15 gadīgs puišelis no Dānijas kas uzvarējis jau 510 weekenda mačus pēc kārtas. Žota ūdeni tik var pienest.
, 2021-02-07 23:10, pirms 3 gadiem
Njā, līdz labākajam pasaulē viņam vēl tāls ceļš. 30 mači nav nekas, ja salīdzina ar citiem labākajiem... pie tam, bija arī citi, kas nezaudēja, un dalīja pirmo vietu ar viņu... tad kā viņu var saukt par labāko? Ja tas būtu kāds tiešām nopiets turnīrs, tad varētu noskaidrot labāko, bet šeit viņu var tikai saukt par vienu no tiem, kas nezaudēja 30 mačus pēc kārtas... tas arī viss - nekāds labākais vai vēl sazin kas...
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
5

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.