Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Leicester" atrod Mahreza aizvietotāju, "Ventspili" uzveikušajai "Bordeaux" pirmais pirkums

"Leicester" atrod Mahreza aizvietotāju, "Ventspili" uzveikušajai "Bordeaux" pirmais pirkums
Rašīds Gezals
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Leicester" paziņojis par četru gadu vienošanās panākšanu ar Alžīrijas izlases malējo pussargu Rašīdu Gezalu.

"Monaco" veicis kārtējo lielisko darījumu, savu rezervistu Rašīdu Gezalu, kurš pirms gada tika iegūts kā brīvais aģents, par 14+1 miljonu eiro pārdodot "Leicester". 2016. gada Anglijas čempione malējo pussargu meklēja kopš sava līdera Rijada Mahreza pārdošanas Mančestras "City" par 60+15 miljoniem sterliņu mārciņu jeb 67,8+16,9 miljoniem eiro.

26 gadus vecais Mahreza tautietis ir Lionas "Olympique" audzēknis un savu labāko sezonu aizvadījis 2015./16.g., Francijas čempionātā 29 spēlēs, no kurām tikai 16 sāka pamatsastāvā, izceļoties ar astoņiem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm. Nākamā sezona Gezalam gan nebija sekmīga – 26 spēlēs divi vārti un divas piespēles -, un alžīrietis noraidīja virkni līguma pagarinājuma piedāvājumu, vēlāk pārceļoties uz "Monaco".

Arī iepriekšējā sezona bija viduvēja – tikai septiņas spēles pamatsastāvā, 26 spēles pavisam, kā arī divi vārti un četras piespēles. Alžīrijas izlasē Gezals 13 spēlēs guvis vienus vārtus. Gezals ir trešais dārgākais "Leicester" pirkums šajā vasarā aiz 21 gadu vecā angļu uzbrūkošā pussarga Džeimsa Medisona (25 miljoni, "Norwich") un 24 gadus vecā portugāļu malējā aizsarga Rikardu Pereiras (22 miljoni, "Porto").

Tikmēr pirmo pirkumu vasarā veicis nesen Latvijā redzētais Francijas klubs "Bordeaux", kas vadošajās piecās līgās bija vienīgais bez jaunpienācējiem šajā vasarā. Par pirmo ilgi gaidīto pirkumu kļuvis nigēriešu malējais uzbrucējs Semjuels Kalu, kurš no Beļģijas kluba "Gent" iegādāts par astoņiem miljoniem eiro. 20 gadus vecais nigērietis 2017. gada janvārī par miljonu eiro pārnāca no Slovākijas "Trenčin". Iepriekšējās sezonā Kalu, kurš pirkts kā Malkoma aizstājējs, 32 spēlēs guva septiņus vārtus. "Bordeaux" UEFA Eiropas līgas trešajā kvalifikācijas kārtā spēlēs pret Ukrainas "Mariupol".

Izmantotie resursi:
https://www.lcfc.com/news/794576/le...
Samuel Kalu est Girondin ! | Girondins.com


, 2018-08-06 17:48, pirms 6 gadiem
Gent labs bizness, no slovākiem nopērk par miljonu,bet pārdod par astoņiem.Starp citu vienaudzis Adelekem un Tosinam.Es jau teicu,ka mūsu nēģerzeļļi vēl par zaļiem.Katrā ziņā Bordo viņi nepārliecināja.
, 2018-08-06 19:51, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Masha, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> 18pop.tk
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.