Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Ten Hags: ''Šī bija sliktākā spēle sezonā. Esmu ļoti vīlies un dusmīgs''

Ten Hags: ''Šī bija sliktākā spēle sezonā. Esmu ļoti vīlies un dusmīgs''
Eriks ten Hags. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas Mančestras ''United'' galvenais treneris Eriks ten Hags pēc sagrāves ar 0:7 pret ''Liverpool'' pēcspēles komentārā neslēpa lielo rūgtumu un arī dusmas par komandas demonstrēto sniegumu laukumā. Savukārt Jirgens Klops akcentēja, ka viņa vadītā vienība sāk atkal izskatīties pēc sevis.

Vakar Anglijas Premjerlīgas ietvaros sagrāvi piedzīvoja Mančestras ''United'', kas, ielaižot sešus vārtus otrajā puslaikā, ar 0:7 piekāpās ''Liverpool''.

''Otrajā puslaikā nespēlējām kā protam. Tie nebija mūsu standarti. Mēs nespēlējām kā komanda,'' vīlies par rezultātu bija ''United'' galvenais treneris Eriks ten Hags. ''Mēs nepieturējāmies pie plāna, bet gan pakļāvāmies emocijām. Mēs neskrējām atpakaļ un kopumā spēlējām ļoti neprofesionāli.''

''No snieguma viedokļa šī bija sliktākā spēle sezonā. Mēs to zaudējām pirmā puslaika beigās un otrā sākumā, taču ir jāturpina cīnīties, ko mēs nedarījām. Spēlējām nedisciplinēti, ko nedrīkst pieļaut. Esam pievīluši fanus, par ko esmu ļoti vīlies un dusmīgs,'' turpināja ''United'' treneris, kurš gan piebilda, ka jau šīs sezonas laikā no lielākiem zaudējumiem klubs spējis atgūties. ''Tā bija gan pēc zaudējuma pret ''Brentford'', gan pret ''City''. Zaudējums, protams, bijis liels solis atpakaļ, kas nav pieļaujams.''

''Šī izskatījās kā spēle no citas sezonas,'' pēc uzvaras komentāru sniedza ''Liverpool'' galvenais treneris Jirgens Klops. ''Uzvara mums bija ārkārtīgi svarīga. Mums ir nepieciešami rezultāti, bet, lai tos sasniegtu, nepieciešams demonstrēt labu spēli laukumā. Šoreiz tas izdevās. Spēles sākumā dominējām un tieši mūsu parādīto sniegumu visvairāk atcerēšos no šī mača,'' turpināja treneris, kurš apgalvoja, ka ''Liverpool'' pēc neveiksmīgā sezonas ievada ir spējusi atgriezties.

''Pirms dažiem mēnešiem citas komandas uzskatīja, ka esam parocīgs pretinieks, jo mēs spēlējām nepārliecinoši. Šķiet, ka šobrīd vairs par tādiem netiekam uzskatīti. Mēs arvien vairāk izskatāmies pēc sevis. Ir svarīgi, ka arī citi zina - esam vēl cīņā. Mums jāturpina iet uz priekšu,'' optimistiski nākotnē raudzījās kluba galvenais treneris.

Turnīra tabulā ''United'' ar 49 punktiem ieņem trešo vietu, bet ''Liverpool'' ar septiņiem mazāk ir piektie. Nākamajā nedēļas nogalē 27. kārtas ietvaros ''Liverpool'' spēkosies pret ''Bournemouth'', bet ''United'' pret ''Southampton''.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2023-03-06 11:19, pirms gada
Šī bija Liverpool labākā spēle sezonā!
...tagad nevajadzētu noliet ūdeni pret Bormutu, kuru pirmajā riņķī ar 9:0...šie tak gribēs revanšēties un grauzīs zāli, un ja "reds" aizbrauks ar domu, ka varam šos vēlreiz ar vienu kāju apspēlēt, tad par top4 atliek necerēt!
, 2023-03-06 17:43, pirms gada
Apkaunojošs MU zaudējums. To ilgi neaizmirsīs.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
3

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.
Koventri komandas futbolistu un līdzjutēju prieki Vemblija stadionā. Foto: Geraint Nicholas/PPAUK/Imago Images/Scanpix
4

Koventri pamatlaika beigās izlien no 0:3, "United" ar milzu izbīli sasniedz finālu

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālā 25. maijā būs Mančestras lielklubu kauja, sarkanajiem velniem šovakar pamatlaika pēdējā pusstundā pamanoties izsēt triju vārtu pārsvaru, papildlaikā ielaižot, taču pretinieku sitienam netiekot ieskaitītam un ar 3:3, 4:2 11 metru sitienu sērijā pieveicot "Championship" līgas komandu "Coventry".