Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Tottenham" tomēr nespēj vienoties ar Milānas "Inter" pametušo Konti

"Tottenham" tomēr nespēj vienoties ar Milānas "Inter" pametušo Konti
Antonio Konte. Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas futbola klubs "Tottenham" pēc portugāļa Žuzē Morinju atlaišanas sezonu pabeidza pagaidu galvenā trenera Raiena Meisona vadībā, bet starpsezonā meklē jaunu speciālistu. Ja vien situācija atkal pēkšņi nemainīsies, tas nebūs itālietis Antonio Konte.

"Tottenham" vasarā visdrīzāk šķirsies no savas lielākās zvaigznes Harija Keina, un vadība sliecas izvēlēties gados jaunu spēlētāju attīstības kursu. Par spīti tam pēkšņi par galveno kandidātu uz trenera krēslu tika uzskatīts itālietis Antonio Konte, kurš Milānas "Inter" mirkli pēc Itālijas titula izcīnīšanas pameta tieši tādēļ, ka vadība plāno šķirties no līderiem un nevarēs trenerim sarūpēt viņa vēlmēm atbilstošu sastāvu. Tomēr arī Kontes un "Tottenham" īstermiņa attīstības vīzijas atšķiras pietiekami nopietni, lai līgumu neparakstītu.

Kā ziņo futbola žurnālists Fabricio Romāno, "Tottenham" un Kontes vēlmes atšķīrušās trīs būtiskos punktos. Pirmkārt, viņš vēlējies līdzi ņemt četrus asistentus, otrkārt, abu pušu algas prasības atšķīrušās par aptuveni trim miljoniem eiro gadā, un, treškārt, šaubas, protams, rada arī sastāva gaidāmā konkurētspēja.

Kamēr sarunas ar Konti ir iestigušas, "Tottenham" tik un tā pievienosies cits itālietis – par sporta direktoru kļūs Fabio Paratiči, kurš pēc 11 gadu darba pameta Turīnas "Juventus". Tādējādi "Tottenham" atgriezīsies pie iepriekšējā struktūras modeļa ar sporta direktoru un galveno treneri, mazinot galvenā trenera funkcijas un atbildību. Viens no Paratiči pirmajiem uzdevumiem būs jauna trenera atrašana. Iepriekš medijos pavīdēja runas, ka "Tottenham" vēlas atgūt Maurisio Početino, kurš labprāt atgrieztos klubā, tomēr PSG neesot noskaņota laist prom treneri pirms līguma beigām.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FabrizioRomano/...


, 2021-06-05 23:02, pirms 3 gadiem
super
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
Džeimijs Vārdijs. Foto: AP/Scanpix
3

Premjerlīga par finansiālajiem pārkāpumiem izvirza apsūdzību arī izkritušajai Lesterai

Anglijas Premjerlīga izvirzījusi apsūdzības "Leicester City", kas pēc pagājušās sezonas izkrita uz pēc spēka otro līgu. Apsūdzībās norādīts, ka iepriekšējo trīs sezonu zaudējumi pārsnieguši pieļaujamo normu.
Viens no Notingemas līderiem Morgans Gibss-Vaits. Foto: Reuters/Scanpix
6

Notingemas ''Forest'' atņem četrus punktus PL tabulā par finanšu pārkāpumiem

Anglijas Premjerlīgas klubs Notingemas ''Forest'' sodīts ar četru punktu atņemšanu turnīra tabulā par finanšu pārkāpumiem, ziņo britu raidorganizācija BBC.