Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Sulšērs: "Nav reāli, ka nākamajā sezonā "United" cīnīsies par titulu"

Sulšērs: "Nav reāli, ka nākamajā sezonā "United" cīnīsies par titulu"
Pols Pogbā un Ūle Gunars Sulšērs. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs izteicies, ka viņa vadītā komanda nākamajā sezonā neplāno cīnīties par titulu, jo aiza līdz labākajām komandām ir pārāk dziļa.

"Regulāri tiekos ar Edu Vudvardu [viceprezidents], esmu ticies ar Džoelu Gleizeru [viens no īpašniekiem] un citiem īpašniekiem. Viņi saprot, kur atrodamies, ko vēlamies sasniegt un cik ilgu laiku tas prasīs," preses konferencē stāstīja Sulšērs.

"Nav iespējams vienā mirklī un vienā sezonā izdzēst 27 punktu starpību. Visam ir jānotiek pakāpeniski. Tā nav tikai viena sezona, bet pēdējās piecas vai sešas. Vairāk vai mazāk, bet saprotam, kur atrodamies, un tas nav gana labs rezultāts. Cerams, ka nākamsezon spēlēsim labāk, kamēr viņi ["Manchester City" un "Liverpool"] spēlēs sliktāk, un tad starpība būs mazāka," rēķināja "United" galvenais treneris.

"Tas nav reāli," iespējas nākamajā sezonā cīnīties par Premjerlīgas titulu vērtēja Sulšērs. "Protams, esmu optimists, bet nedomāju, ka tas ir reāls mērķis, jo divas vadošās komandas pašlaik ir tālu priekšā visām, kas dzenas pakaļ. Mums jātiek tuvāk un tabulā jāpaceļas augstāk. Aiz muguras ir lieli un labi klubi, kuri grib ķert rokā sešas vadošās komandas."

"Aiz mums ir "Leicester", "Everton", "Watford", droši vien arī "Newcastle" – komandas, kas grib mūs noķert. Mums jāizdara tā, lai mēs esam tie, kuri ķer, nevis kurus ķer," plānu nākamajai sezonai zīmēja Sulšērs.

Divas spēles pirms sezonas beigām "United" atrodas sestajā vietā. Ceturtajā pozīcijā, kas dod vietu Čempionu līgā, atrodas Londonas "Chelsea", kam ir par trim punktiem vairāk. Iepriekš komandas aizvadīja savstarpējo dueli, uzvarētāju nenoskaidrojot – 1:1.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/title-...


, 2019-05-05 12:45, pirms 5 gadiem
Karma ! Sods par augstprātības un uzpītības gadiem SAFa laikos.
, 2019-05-05 12:59, pirms 5 gadiem
Pandora rakstīja: Karma ! Sods par augstprātības un uzpītības gadiem SAFa laikos.
Es drīzāk teiktu, ka alkatības sekas. Kā kaut kur uzmirdzēja zvaigzne tā skrēja pirkt un ap*irsās.
Iedotu jebkuram sakarīgam trenerim Pogba, Lukaku, Rešfordu un De Hea vārtos... Tur tak salasi vēl 3-4 viduvējus spēlētājus un uj, uj, kāds nāvīgs sastāvs.
Nav jau māksla sapirkt zvaigznes, bet gan viņas izmantot.

Kad spēlētāji iet uz Barcu viņi zina, ka Messi būs pirmā vijole. Kā kāds aiziet uz MU tā sāk trauki šķīst, katrs velk deķi uz savu pusi.
, 2019-05-05 13:34, pirms 5 gadiem
tas ir pi..ets šitā pateikt, kas ta šiem spēlētājiem kait, ka ar viņiem nevarētu cīnīties par titulu?sākuma uz emocijām mazliet vinnēja, tag jau pats laikam saprot ka paša līmenis mazliet par zemu !!
, 2019-05-05 13:51, pirms 5 gadiem
Es ceru ka Ole uztaisīs pārsteigumu nākošajā sezonā un būsim priekšā šity ar aknubaseinu!!!

Bet taisnība mazliet viņam ir,tie kas nāca pēc Sir Alex Ferguson tikai sadir*a vairāk komandu,it īpaši pēdējais uzpūtenis..no daudziem jatiek tagad vaļā spēlētājiem lai var vietā nopirkt ar čempiona mentalitāti spēlētājus!

GG UNITED!!!
, 2019-05-05 14:23, pirms 5 gadiem
"Aiz mums ir "Leicester", "Everton", "Watford", droši vien arī "Newcastle" – komandas, kas grib mūs noķert. Mums jāizdara tā, lai mēs esam tie, kuri ķer, nevis kurus ķer," plānu nākamajai sezonai zīmēja Sulšērs.
Autor beidz dzert
, 2019-05-05 14:36, pirms 5 gadiem
Sestā vieta piestāv manutd 👍.. Pogba nav premjerlīgās spēlētājs, viņam vajag tur spēlēt, kur var pastaigāt! Lukaku vispār nevar trāpīt vārtos un tie ir dārgākie pirkumi 😂 lai olem veicas
, 2019-05-05 14:55, pirms 5 gadiem
Pogbam pastaigat😂😂😂

Skarbi bet laikam taisnigi!
, 2019-05-05 15:12, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Es ceru ka Ole uztaisīs pārsteigumu nākošajā sezonā un būsim priekšā šity ar aknubaseinu!!!

Bet taisnība mazliet viņam ir,tie kas nāca pēc Sir Alex Ferguson tikai sadir*a vairāk komandu,it īpaši pēdējais uzpūtenis..no daudziem jatiek tagad vaļā spēlētājiem lai var vietā nopirkt ar čempiona mentalitāti spēlētājus!

GG UNITED!!!
MU problēma slēpjas Vudvardā - viņi strādā tam, lai vairāk pelnītu, lai vairāk klikšķu soc tīklos, lai tuvākajā laikā vūtu peļņa/popularitāte.

Dažkārt tas nozīmē, ka neiegādājās nepieciešamos spēlētājus - tā tas arī bija pagājušajā vasarā, kad Maurs sūdzējās, ka viņam nopirka tikai Fredu, kurš nav nekāds wow spēlētājs.
, 2019-05-05 15:30, pirms 5 gadiem
ar treneri A.Konte
, 2019-05-05 18:46, pirms 5 gadiem
rihardilio rakstīja: Iedotu jebkuram sakarīgam trenerim Pogba, Lukaku, Rešfordu un De Hea vārtos... Tur tak salasi vēl 3-4 viduvējus spēlētājus un uj, uj, kāds nāvīgs sastāvs.
Nav jau māksla sapirkt zvaigznes, bet gan viņas izmantot.
Un vienlaicīgi iedod Jangu, Smolingu, Džonsu un tad paskaties cik titulus komanda savāks. Vai vari pateikt kad pēdējoreiz top5 līgas ir paņēmis klubs ar tik sūdīgu aizsardzību? Neviens treneris tur nelīdzēs.
Ne velti Peps nopirka pilnīgi jaunu aizsardzības līniju. Nu nav iespējams cīnīties par tituliem ar Džonsiem. Kad Vudvords to apjēgs, tad varbūt beidzot kaut kas spīdēs.
, 2019-05-05 18:51, pirms 5 gadiem
Nākamā lieta ko atvēru webā pēc komenta uzrakstīšanas bija MU fanu youtubera Stephen Howson livestreams ar nosaukumu ''Worst United team ever?'' un uzminat kāda seja grozījās livestreama sākumā?
Džonss
Kouls Pālmers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
6

Pālmers iesit pokeru un panāk Holannu, ''Chelsea'' grauj ''Everton''

Anglijas futbola Premjerlīgas 33. kārtas noslēgumā Londonas ''Chelsea'' ar 6:0 ''Stamford Bridge'' stadionā sagrāva Liverpūles ''Everton''. Četrus vārtus uzvarētāju rindās guva Kouls Pālmers.
Gabriels Martinelli. Foto: EPA/ Scanpix
7

Gvardiola un "City" var priecāties – arī "Arsenal" 33. kārtā piedzīvo zaudējumu

Anglijas Premjerlīgā aizvadīta pirmspēdējā 33. kārtas spēle. Londonas "Arsenal" savā laukumā uzņēma Top4 komandu "Aston Villa". Uzvarētājs tika noskaidrots spēles beigās, kad viesi no Birmingemas guva divus bezatbildes vārtus.
"Crystal Palace" pēc gūtajiem vārtiem. Foto:AP/Scanpix
16

Eze un "Crystal Palace" viesos šokē titula kārotāju "Liverpool"

Anglijas Premjerlīgas 33. kārtas ietvaros svarīgus punktus zaudējusi Jirgena Klopa vadītā "Liverpool", kas ar 0:1 savā laukumā atzina "Crystal Palace" pārākumu. Vienīgos vārtus guva Ebereči Eze. "Liverpool" tas bija vien trešais zaudējums Premjerlīgā šosezon.