Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Klops raksturo cīņu par Premjerlīgas titulu: "Esam kvalificējušies savam finālam"

Klops raksturo cīņu par Premjerlīgas titulu: "Esam kvalificējušies savam finālam"
Jirgens Klops. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione tiks noskaidrota tikai pēdējā kārtā, un titula tīkotājas "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops sacīja, ka būs apmierināts ar sniegumu arī gadījumā, ja viņa komandai neizdosies triumfēt.

Liverpūle vakar aizvadīja sarežģītu izbraukuma spēli, "Newcastle" pieveicot tikai ar 3:2. Uzvaras vārtus 86. minūtē pēc standartsituācijas ar galvu guva Divoks Origi. Pagājušās sezonas čempionei "Manchester City" 37. kārtas spēle paredzēta pirmdienas vakarā, un uzvaras gadījumā "City" pirms pēdējās kārtas būs vienu punktu priekšā.

"Šo uzvaru izcīnījām ar cīņassparu, sirdi un atdošanos laukumā. Tas ir liktenis. Ja būsim čempioni, tad būsim čempioni, bet šie puiši atkal un atkal izpilda savu uzdevumu. Kā iespējams just spiedienu no malas, ja laukumā izdari visu? Mums tagad ir 94 punkti – tas taču ir neticami!" priecīgs bija Klops. Neatkarīgi no tā, kura komanda paliks otrā, tas būs vēsturē labākais Premjerlīgas vicečempiones punktu skaits.

"Esam kvalificējušies savam finālam, kas būs svētdien pret "Wolves" [Premjerlīgas sezonas pēdējais mačs]. Protams, pirms tam spēlēsim pret "Barcelona", bet par to pagaidām nedomāju. Tad jau redzēsim," teica Klops. Čempionu līgā Liverpūlei jāpaveic neticamais un savā laukumā jāatspēlē 0:3 pret Lionelu Mesi un Barselonu.

"Zinu, kāda komanda ir manā rīcībā. Kurš gan to nezina pēc šodienas spēles?" preses konferencē vaicāja Klops. "Aizvadījām kaut ko pilnīgi pretēju draudzības spēlei. Lai uzvarētu, ir jāskrien, ir jāpresingo, jācīnās par otrajām bumbām. Visu laiku saglabāt 100% koncentrēšanos – tas ir izaicinājums. Mēs bijām pelnījuši uzvarēt."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2019-05-05 14:53, pirms 5 gadiem
Kā jau teicu vienam liverpool vietejam fanam,ne šity izcīnīs visus 4 titulus kas padaritu vinjus par visu laiku labakajiem,ne aknubaseins izcinis premjerligas titulu pec kura vinji bimbaa jau ennntos..gadus😁

GG UNITED!!!
, 2019-05-05 15:38, pirms 5 gadiem
Būtu jau amizanti ar vienu zaudējumu palikt 2. vietā. Kamēr 3. vietā esošajiem Spurs ir 13 zāģi.
Kajs Hāvercs. Foto: AFP/Scanpix
3

Lielgabalnieki izšķaida "Chelsea" sētiņu, Hāvercs iesit divreiz

Anglijas Premjerlīgā pārceltās 29. kārtas ietvaros turnīra līdervienība "Arsenal" sarāva gabalos citu Londonas komandu "Chelsea". Pret savu bijušo komandu divus vārtus guva vācu futbolists Kajs Hāvercs.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa
3

Emerijs pagarina līgumu ar "Aston Villa" līdz 2027. gadam

LETA. Anglijas premjerlīgas klubs Birmingemas "Aston Villa" otrdien pagarināja līgumu ar vienības galveno treneri Unaju Emeriju, ziņo Anglijas mediji.
Koventri komandas futbolistu un līdzjutēju prieki Vemblija stadionā. Foto: Geraint Nicholas/PPAUK/Imago Images/Scanpix
4

Koventri pamatlaika beigās izlien no 0:3, "United" ar milzu izbīli sasniedz finālu

Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņas finālā 25. maijā būs Mančestras lielklubu kauja, sarkanajiem velniem šovakar pamatlaika pēdējā pusstundā pamanoties izsēt triju vārtu pārsvaru, papildlaikā ielaižot, taču pretinieku sitienam netiekot ieskaitītam un ar 3:3, 4:2 11 metru sitienu sērijā pieveicot "Championship" līgas komandu "Coventry".